Kumaha cara miceun nomer telepon tina Instagram? Sateuacan urang diajar Kumaha cara miceun nomer telepon tina Instagram? Peryogi dicatet yén nalika urang badé nganggo jaringan sosial Instagram, urang kedah ngadamel akun anu janten milik urang salaku pangguna tina jaringan sosial éta.

Janten kasus anu nalika éta urang kedah nyayogikeun sajumlah inpormasi, anu sifatna pribadi. Dina sami duanana nami sareng nomer telepon kalebet. Merhatoskeun yén inpormasi anu disayogikeun panginten wajib sareng inpormasi sanésna opsional.

Nanging, naon anu urang kedah jelas pisan sareng sadar nyaéta nalika urang masihan inpormasi pribadi langkung seueur, karusiahan pribadi urang bakal kirang langkung.

Janten, nalika urang nganggo nomer telepon dina profil Instagram urang, dimungkinkeun pikeun ditingali pisan ku pangguna Instagram anu sanés. Kanyataan ieu éta bahkan tiasa kajadian, tanpa nami pangguna anjeun dikenal, atanapi detail anu sanés perkawis anjeun dina platform ieu.

Anu paling parah nyaéta dimungkinkeun pikeun mendakan nomer telepon anjeun, sanajan éta henteu ditingalikeun dina profil anjeun anu umum. Komo nalika akun anjeun ngonpigurasi salaku pribadi.

Kumaha cara miceun nomer telepon tina Instagram? Sareng privasi anjeun

Saé pikeun dicatet yén Instagram jelas pisan dina kabijakan privasi na, dimana nunjukkeun yén sadaya inpormasi anu dipasihkeun dina profil, kalebet nomer telepon anjeun, nyaéta anu aranjeunna anggo pikeun ngabantosan aranjeunna mendakan anjeun dina platform. Janten anu kadang-kadang bahkan Instagram ngirimkeun anjeun ku SMS sababaraha update anu ngaganggu

Éta sababna, pikeun nyegah sadayana ieu kajantenan sareng ningkatkeun privasi, pilihan anu pangsaéna pikeun urang laksanakeun panyabutan nomer telepon anjeun tina Instagram.

Janten hayu urang tingali step by step kumaha nyabut nomer telepon Instagram tina profil anjeun, tina App.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun nyabut nomer telepon tina Instagram pikeun Android atanapi IPhone

Pikeun ngaréspon Kumaha cara miceun nomer telepon tina Instagram? Léngkahna nuturkeun:

Buka profil anjeun dina aplikasi Instagram teras pencét dina tombol anu nyatakeun Edit, anu aya di handapeun pedaran profil anjeun.

Aya éditor inpormasi anu dikandung dina profil Instagram anjeun bakal ditayangkeun, sareng di dinya anjeun bakal milarian bagian anu saluyu sareng Nomer.

Sareng ieu dimana anjeun bakal neraskeun ngahapus nomer tina telepon anjeun.

Saatos ieu, anjeun badé pencét dina pilihan anu nyarios Teras, sareng éta bakal ditingalikeun dina layar anjeun di sudut katuhu luhur. Ieu supados parobihan dilakukeun.

Kitu ogé Instagram badé ngirim pesen, dimana konfirmasi langsung ka alamat surélék anjeun, atanapi ka anu nyambung ka akun Instagram anjeun. Di dinya anjeun bakal diinpormasi yén nomer telepon anjeun dihapus tina basis data jaringan sosial ieu.