Kumaha cara miceun obrolan sareng widget dina Windows 11

Microsoft parantos milih pikeun ngomean sagala rupa aspék sistem operasi na, ti antawisna grafis dugi ka sababaraha fungsi anu ditambihan. Nyatana, kalayan datangna Windows 11Kami parantos ningali sababaraha parobihan, mimiti sadayana, penampilan Mimitian jeung Barra de tareas.

Kalayan versi sistem operasi Microsoft anu pangénggalna, taskbar parantos dirobih ku grafis, tapi ogé konfigurasi na. Ayeuna tiasa nambihan program karesep anjeun pikeun ngamimitian langkung gancang, tapi dua tombol anyar ogé nembongan, khusus pikeun ngobrol jeung widget.

Kekhususan dua tombol ieu nyaéta Teu mungkin hapus langsung tina palang aplikasi, tapi anjeun kedah ngalakukeun éta tina setélan Windows 11. Ku alatan éta, ku pituduh ieu, di ChimeraRevo kami bakal gampang nunjukkeun anjeun kumaha mungkin cabut ikon obrolan sareng widget jeung kumaha nganonaktipkeun dua fitur anyar ieu.

Inpormasi awal

Ngaronjatkeun tina Windows 10 ka Windows 11 gratis. Kusabab kitu, pikeun ngamutahirkeun, penting pisan pikeun ngagaduhan a 100% Asli sareng Asli Lisensi 10 Windows. Kami sadar yén mésér lisénsi aslina tina halaman wéb Microsoft mahal pisan, janten kami nyarankeun anjeun Mr Key TokoMr Key Shop mangrupikeun halaman wéb anu dipercaya kalayan harga anu pikaresepeun dimana anjeun tiasa ngagaleuh Windows 10 lisénsi 100% asli sareng nalika aya pamutahiran ka Windows 11 gratis. Anjeun tiasa mésér produk nganggo salah sahiji metode pamayaran aman anu sayogi, anu dikirimkeun ka anjeun di detik ku email sareng, pikeun kabutuhan anjeun, ngahubungi kami dibantuan spesialis gratis di Italia. Maca ulasan di toko ieu, aranjeunna sadayana positip. Mr Key Shop ogé nawiskeun lisénsi pikeun vérsi anu béda tina Sistem operasi Windows, abdi Paket Microsoft Office sareng anu pangsaéna Antipirus di pasar

Kumaha cara miceun ikon obrolan sareng widget tina taskbar di Windows 11

Upami anjeun hoyong nyumput waé ngobrol jeung widget dina Windows 11 sabab anjeun teu paduli ngajaga éta dina taskbar:

  • Pencét kancing pencét-katuhu beurit di jero Barra de tareas
  • Teruskeun Setélan barbar
  • Dina layar salajengna, anjeun tiasa sacara gampil milih setélan anu anjeun hoyong anggo. ikon pikeun disumputkeun ku pupus centang di gigir fitur anu dipikaresep ku anjeun

Pareuman fitur obrolan di Windows 11

Entong nganggo ngobrol dina Windows 11? Naha anjeun hoyong ngaleungitkeun lengkep tina PC anjeun? Kuring bakal nyaritakeun ayeuna yén éta tiasa dilakukeun sareng anjeun moal nyandak anjeun langkung ti sababaraha saat.

  • Buka setélan dina Windows 11 (anjeun ogé tiasa ngakses setélan ku mencét kombinasi konci MENANG + Abdi)
  • Teruskeun aplikasisaterusna Aplikasi sareng Fitur
  • Dina layar salajengna, anjeun bakal mendakan sadayana aplikasi dipasang dina PC Anjeun
  • Milarian, dina daptar, Microsoft Teams
  • Pencét ikon ku tilu garis teras pencét Cabut

Alternatipna, upami anjeun teu hoyong uninstall lengkep Microsoft Teams, anjeun tiasa nganonaktipkeun mimiti otomatis na:

  • Pencét-katuhu dina ikon di Windows di jero taskbar
  • Teruskeun Manajemén kagiatan
  • Buka bagéan éta Buang
  • Pikeun maluruh Microsoft Teams, pilih teras pencét Nonaktipkeunhandap katuhu

Pareuman widget dina Windows 11

Sapertos dina kasus fungsi Obrolan, anu widget anjeun tiasa nganonaktipkeun fungsina. Naon anu kedah anjeun laksanakeun, nyaéta ati-ati léngkah-léngkah anu bakal kami nunjukkeun ka anjeun dina sababaraha baris ka payun.

  • Dina bilah pencarian Windows, ketik «éditor rékaman»Sareng ngamimitian aplikasi anu disarankeun
  • Dina layar salajengna, témpél jalur kana palang alamat: Komputer / HKEY_LOCAL_MESIN / SOFTWARE / Kawijakan / Microsoft
  • Teras dina sidebar di kénca, pencét-katuhu dina folder Microsoftsaterusna Anyar> Sandi (ganti nami janten Dsh)
  • Pilih folder teras pencét-katuhu dina folder. bagian tengahdina rohangan kosong
  • Teras diklik Anyar> DWORD 32 bit sareng masihan nilai namina Ngidinan Berita sareng Minat sareng nilaina 0

Para rehabilitasi fungsi na, ngan napelkeun nilai 1 iklan Ngidinan Berita sareng Minat.

Anggo Windows 11 Pro / Perusahaan? Maka anjeun kedah terang yén dina hal ieu ogé aya prosedur alternatif:

  • Dina palang teangan Windows, ngetik gpedit
  • Dina layar salajengna, klik Konfigurasi Komputer> Citakan Administratif> Komponén Windows> Widget
  • Teras diklik Ngidinan widget Édit setélan kawijakan tur pilih pilihan Cacad

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!