Kumaha cara nyimpen setélan pangotéktak Google Chrome

Google Chrome mangrupikeun peramban anu kuat sareng fungsional anu ngagaduhan seueur alat dina arsenalna kanggo konfigurasi anu lengkep. Tangtosna, upami ngalih ka komputer énggal atanapi pasang deui paramban banal, henteu aya pangguna anu hoyong kaleungitan sadaya pangaturan anu nyéépkeun waktos sareng waktos, janten dina tulisan ieu kami badé nyarioskeun kumaha cara nyimpen setélan dina Google Chrome.

Sanaos inpormasi sapertos téténgger, contona, tiasa gampang diékspor ti Google Chrome, sering hésé pikeun pangguna pikeun nyimpen setélanana.

Kumaha carana ngekspor tetengger Google Chrome

Kumaha cara nyimpen setélan dina browser Google Chrome?

Hiji-hijina cara pikeun nyimpen setelan Google Chrome nyaéta nganggo fungsi singkronisasi, anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen sadaya pangaturan browser Google Chrome sareng akumulasi data dina akun Google Chrome sareng mindahkeun kana Google Chrome sanésna iraha waé ngagunakeun akun anu sami.

Mimiti, upami anjeun teu acan gaduh akun Google (akun Gmail anu kadaptar), anjeun kedah kéngingkeun hiji kanggo nyetél panyingkronan nganggo tautan ieu. Sakali akun parantos didamel, anjeun tiasa neraskeun pikeun ngonpigurasi sinkronisasi tina panyungsi éta sorangan.

Pikeun ngalakukeun ieu, pencét dina ikon profil di sudut katuhu luhur. Jandéla tambahan alit bakal muncul anu anjeun kedah pencét Tombol "Asup ka Chrome"..

Layar bakal némbongan dimana anjeun mimitina kedah lebetkeun alamat email tina akun Google anjeun. Pencét tombol na "Teras"..

Anjeun teras bakal dipenta pikeun nuliskeun kecap akses anjeun, saatos anjeun ogé bakal mencét tombol na "Teras"..

Sistem bakal ngabéjaan yén akun Google anjeun parantos hasil nyambung sareng sinkronisasi parantos dimimitian. Pencét tombol na "OKÉ". pikeun nutup jandela.

Kami parantos ayeuna, tapi urang kedah pastikeun yén fungsi singkronisasi tina setélan diaktipkeun dina setélan pangotektak upami waé. Jang ngalampahkeun ieu, pencét dina tombol ménu anu aya di belah katuhu luhur browser anjeun sareng, dina daptar anu nembongan, buka «Setélan»..

Sakali dina jandéla konfigurasi pangotéktak, di bagian luhur jandéla bakal aya blok "Lebet"di mana anjeun kedah milih tombol "Setélan Singkronisasi Canggih"..

Jandéla konfigurasi singkronisasi bakal nembongan, di mana, sacara standar, sadaya elemen anu disingkronkeun ku panyungsi kedah diaktipkeun. Upami anjeun hoyong ngaluyukeun kagiatan unsur-unsur tinangtu kalayan langkung rinci, anjeun kedah milih unsur dina bagian luhur jandela "Pilih item pikeun nyingkronkeun."terus pupus centang barang-barang anu moal disingkronkeun ku sistem, tapi pastikeun tinggalkeun tanda cek di gigireunna «Setélan»..

Éta dasarna pikeun ngahemat setélan pangotéktak Google Chrome anjeun. Ayeuna anjeun henteu kedah hariwang kaleungitan setelan anjeun ku alesan naon waé, sabab éta disimpen kalayan aman dina akun Google anjeun.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?