Kumaha cara ngahurungkeun lampu latar keyboard laptop


Kumaha cara ngahurungkeun lampu latar keyboard laptop

Upami anjeun kedah ngaktipkeun lampu latar keyboard laptop, tapi anjeun henteu terang kumaha cara na, dina petunjuk di handap - inpormasi lengkep ngeunaan éta, tombol sareng kombinasi konci pikeun ngahurungkeun lampu latar dina keyboard laptop tina mérek anu béda.

Artikel ogé kaasup langkung seueur inpormasi ngeunaan kunaon tombol lampu latar keyboard ieu panginten henteu tiasa dianggo sareng kumaha ngalereskeunana.

Kumaha carana ngaktipkeun lampu latar keyboard laptop

Dina laptop nganggo keyboard backlit, biasana aya konci pikeun ngahurungkeun lampu latar sareng kadang dua tombol: hiji kanggo ningkatkeun kacaangan lampu latar keyboard sareng hiji pikeun ngirangan. Biasana éta sanés konci mandiri, tapi tindakan tambahan pikeun salah sahiji konci utama keyboard, di handap dina poto anjeun bakal ningali éta.

Gumantung kana konfigurasi sareng ngadamel khusus na modél notebook, konci ieu tiasa diaktipkeun nyalira atanapi ditéang sareng tombol Fn, anu biasana dipendakan dina baris handapeun keyboard.

HP

Ilaharna dina buku catetan HP, lampu tukang dihurungkeun ku tombolna F5, F9 atanapi kombinasi tina Fn + F5 и Fn + F9 tuturutan.

Upami laptop anjeun henteu ngagaduhan konci ieu sareng ikon lampu latar sapertos dina poto di luhur, téangan dina tombol sanésna, sareng pastikeun modifikasi laptop HP anjeun ngagaduhan keyboard latar.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Teu tiasa neraskeun pamasangan NVIDIA - kumaha ngalereskeunana

ASUS

Pintasan keyboard standar pikeun ngahurungkeun lampu tukang dina keyboard laptop ASUS - Fn + F3 (pikeun taram lampu latar) sareng Fn + F4 (kanggo nambihan kacaangan). Ikon nyaéta gambar leutik keyboard kalayan lampu na di luhur. Dina sababaraha modél meureun aya gabungan tina Fn + F7.

Dina sababaraha kasus, lampu latar tiasa dihurungkeun ngan saukur ku mencét tombol anu parantos ditangtoskeun, tanpa kedah nahan Fn.

Lenovo

Dina laptop Lenovo anu ngagaduhan fitur keyboard backlit, anjeun bakal ningali ikon kalayan konci hurung kénca palang ruang. Upami teu aya simbol sapertos kitu, anjeun tiasa nganggap keyboard na henteu mundur.

Pikeun ngaktipkeun lampu tukang dina Lenovo, anggo kombinasi konci Fn + Spacebar.

Acer

Tombol standar pikeun ngahurungkeun lampu latar keyboard kana laptop Acer - F9 o Fn + F9kadang - F8 (o Fn + F8). Sababaraha buku catetan Acer nganggo dua konci dina waktos anu sami: F9 (Fn + F9) pikeun ngirangan tingkat lampu latar sareng F10 (Fn + F10) rék dilegakeun.

Huruf A dipaké salaku simbol kalayan lampu "burst" di luhur.

Dell

Dina kaseueuran laptop Dell anu modéren, lampu latar ngarah dihurungkeun ku F10 o Fn + F10.

Tapi kombinasi ieu tiasa béda-béda dina modél anu béda, contona, anjeun tiasa mendakan kombinasi Fn + Panah Katuhu.

MSI

Buku catetan MSI ngagaduhan konci pikeun naékkeun sareng nurunkeun kacaangan:

  • Fn + PgUp и Fn + PgDn.
  • Fn + "Tambih Deui" и "Langkung sakedik". dina blok keypad numerik

Huawei sareng Honor

Dina laptop Huawei sareng Honor, tombol lampu latar standar nyaéta F3 (Fn + F3).

Anjeun bisa jadi kabetot:  Disk sistem ditangtoskeun: naon éta sareng tiasa dihapus

Simbol konci kalayan lampu konci dipaké salaku ikon.

Langkung seueur cara pikeun ngahurungkeun lampu latar keyboard laptop

Salaku tambahan kana kuncénna, salami laptop anjeun ngagaduhan fungsi keyboard latar, anjeun tiasa nganggo:

  • Windows Mobility Center (anjeun tiasa ngajalankeunana ngalangkungan taskbar Windows 10 atanapi Windows 7), atanapi anjeun tiasa mencét tombol na Win + Urang Sundaleumpang kana mblctr terus pencét Enter.
  • Utiliti pabrik pabrikan laptop, sayogi dina halaman wéb resmi dina "Dukungan" kanggo modél laptop anjeun.

Naon anu kedah dilakukeun upami tombol lampu latar keyboard henteu jalan atanapi leungit

Upami anjeun henteu tiasa mendakan tombol latar tukang keyboard, laptop anjeun panginten henteu tiasa dilengkepan ku keyboard éta.

Titik penting: Laptop tina modél anu sami, tapi kalayan modifikasi anu béda, tiasa nganggo atanapi henteu nganggo keyboard latar. Nyandak Acer Aspire 3 salaku conto, sababaraha mods notebook ieu bakal ngagaduhan simbol lampu latar dina tombol F9 atanapi F8, anu sanésna henteu. Dina kasus anu terakhir, alesanana nyaéta henteu aya fungsi lampu latar.

Ieu mangrupikeun kaayaan umum: Konci lampu latar keyboard laptop aya, tapi henteu jalanHenteu aya anu robih nalika anjeun mencét.

Biasana alesanana nyaéta kurangna alat-alat anu diperyogikeun ti pabrikan, sapertos conto, tapi éta sanés daptar lengkep sareng bahkan dina mérek anu sami pikeun modél anu béda, utilitas tiasa béda-béda:

  • Dina kasus MSI, System Control Manager (SCM) sareng hal-hal sanés sapertos SteelSeries Engine pikeun laptop kaulinan mérekna.
  • Pikeun Acer - Aplikasi Akses Gancang.
  • Paket ASUS ATK atanapi Hotkey Utility.
  • Utiliti paréntah Dell, Sistem Dell sareng Alat Manajer.
  • Utilitas Acara Sistem HP sareng alat-alat HP sanés.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Program Windows 7 Autorun: Kumaha Cabut, Tambahkeun, sareng Dimana Milarian Éta

Kadang dimungkinkeun pikeun nganonaktipkeun fungsi lampu tukang dina notebook BIOS (aya dina modél langka). Di luhur ngan ukur conto parangkat lunak: sét utiliti anu diperyogikeun tiasa bénten bahkan dina mérek laptop anu sami: parangkat lunak anu sanés kanggo laptop konsumen sareng gim, modél énggal sareng anu lami. Tapi logika na sami: tanpa utiliti ieu, sababaraha tombol fungsi keyboard panginten henteu tiasa dianggo sakumaha anu dijelaskeun dina manual (aya ogé utiliti konci fungsi anu khas pikeun merek notebook anu béda): Naon anu kedah dilakukeun upami Fn henteu tiasa dianggo dina laptop anjeun.

Kamungkinan solusi pikeun masalah dina hal ieu:

  1. Buka halaman dukungan resmi modél laptop anjeun (nyerat pamundut pamilarian dina Google atanapi Yandex sapertos: "dukungan modél laptop" sareng dina hasil muka halaman wéb resmi) sareng unduh utiliti anu diperyogikeun ti dinya (biasana aya dina bagian supir) .
  2. Upami anjeun henteu tiasa nangtoskeun naon anu kedah diunduh, anjeun tiasa netepkeun anu pasti sareng modél laptop anjeun (biasana dina stiker di handapeun) dina koméntar tina tulisan ieu sareng ngantosan réspon kuring, kuring biasana némbalan komén sakali sapoé .

Pidéo pidéo

 

Éta waé, kuring ngarepkeun sagala rupa dibéréskeun. Daék ngajawab patarosan naon waé anu muncul, tapi tong hilap netepkeun inpormasi anu pasti ngeunaan buku catetan: upami anjeun nyerat yén anjeun ngan ukur gaduh Asus tanpa nomer modél khusus sareng modifikasi, anjeun moal kéngingkeun waleran.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes