Kumaha ngalereskeun kasalahan "Meryogikeun tindakan nganggo akun Google"

Metode 1: Hapus akun

Kasalahan paling umum «Requiere acción con cuenta». Google lumangsung dina alat Android kusabab ngahapus akun lengkep, anu dina gilirannana parantos dikaitkeun sareng smartphone. Ieu disababkeun ku kanyataan yén nalika mareuman profilna, sanaos éta parantos réngsé réngsé, aplikasi telepon sareng khususna Google Services dilanjutkeun sareng usaha sinkronisasi anu teu hasil, sering ngahalangan panyambung akun anyar sareng seueur fitur sanésna. Tina platform. Pikeun ngalereskeun masalah, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngalaksanakeun prosedur mulangkeunana teras ngaleupaskeun leres.

Pamulihan akun

Sanaos kamungkinan ngahapus akun anjeun, Google nyayogikeun sarana pikeun mulangkeunana, anu tiasa anjeun anggo dina halaman wéb resmi ku ngaktipkeun browser dina PC anjeun atanapi telepon anjeun. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah kéngingkeun data profil anjeun, kalebet kecap akses sareng kode SMS. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur rinci ngeunaan pamulihan dina instruksi anu misah dina situs.

Inpormasi salengkepna: Kumaha cageur akun Google anu dihapus

Setélan smartphone

Sakali akun disimpen deui sareng diaktipkeun dina alat sélulér dina aplikasi sistem «Setélan». éta kedah nunjukkeun akun kalayan pilihan pikeun kaluar. Lengkepan tugas ieu ku nuturkeun salah sahiji paréntah di handap ieu sareng kaitkeun profil master anyar upami hoyong.

Maca deui:
Kumaha cara kaluar tina akun Google anjeun dina telepon anjeun
Kumaha kaluar tina akun Google anjeun dina Xiaomi

Kapisah, perhatoskeun salaku alternatip, contona, upami akunna teu kaciri "Google" Dina smartphone anjeun, anjeun tiasa nganggo setélan akun anjeun pikeun maksakeun pegatkeun sambungan. Pendekatan ieu tiasa waé henteu sayogi dina kaayaan anu tangtu, tapi éta masih perlu dicobaan.

Inpormasi lengkep: Kumaha cara miceun alat anjeun tina akun Google anjeun

Metode 2: Setélan Layanan Google

Komo saatos nganonaktifkeun akun Google dina alat sareng ngagentos ku anu énggal, kasalahan «Requiere una acción con la cuenta» nunjukkeun profil luntur masih tiasa kajantenan. Salaku solusina, anjeun kedah ngalakukeun meresihan data kagiatan aplikasi Google Play Services.

Lea también:
Ngabersihan cache di Google Play Market
Kumaha mupus data kagiatan aplikasi dina telepon

  1. Buka sistem «Setélan».ngagedekeun bagian "Aplikasi". sareng pilih. "Layanan Google Play". tina daptar parangkat lunak umum. Gumantung kana vérsi sistem operasi sareng versi firmware, léngkahna pasti tiasa rada beda.
  2. Sakali dina halaman pilihan program, anggo pilihan na "Hapus data" o "Hapuskeun kubah."sateuacan noél blok upami perlu «Bóveda». o "Manajemén tempat".. Peta ieu meryogikeun konfirmasi sareng sakedik waktos kanggo ngajalankeun, saatosna data na bakal dihapus.

    Ogé, anjeun tiasa ngabalikan deui smartphone anjeun nganggo salah sahiji metodeu anu sayogi. Nanging, sanaos tanpa ieu, kasalahan sigana bakal musna.

    Maca deui: Kumaha ngabalikan deui alat Android Anjeun

Metode 3: Balikkeun setelan

Solusi anu paling komprehensif, ukur aya hubunganana sareng kasalahan anu aya hubunganana sareng dua metodeu anu munggaran, nyaéta ngabersihkeun lengkep alatna ku mulangkeun setélan pabrik. Ieu lumayan sanggup ngabantosan sabab éta bakal ngaluarkeun kredensial tilas tina telepon, tapi inpormasi sanésna ogé bakal musna. Pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngaco nalika prosés ngareset, pastikeun maca pitunjuk ieu.

Maca deui: Kumaha ngabalikan deui alat Android Anjeun

Catet yén dina sadaya kasus sanés anu teu aya hubunganana sareng panempatan akun Google, metoda ieu moal ngahasilkeun hasil sareng tiasa dipaliré.

Metode 4: mareuman bewara

Upami teu aya watesan anu saleresna kusabab bug anu dimaksud, anjeun tiasa nyobian ngaleungitkeun béja salaku gangguan ku mareuman bewara ti Google Services. Hanjakalna, kami henteu tiasa ngajamin yén metode ieu bakal jalan, sabab seuseueurna waktos masalahna timbul persis kusabab akun anu dinonaktipkeun.

Baca ogé: Kumaha nganonaktipkeun béwara dina telepon anjeun

  1. Buka sistem «Setélan».ngagedekeun subséksi "Lampiran". sareng pilih. "Layanan Google Play".. Sapertos sateuacanna, lokasi sareng namina sababaraha item sawaréh tiasa bénten-bénten.
  2. Dina halaman program, pupus centang "Bewara". handapeun palang judul. Upami henteu aya barang anu parantos ditangtoskeun, buka bagian anu sanés "Bewara". jeung aktipkeun pilihan «Bloquear todo»..
  3. Versi panganyarna tina Android ngamungkinkeun anjeun nganonaktipkeun peringatan parangkat lunak liwat "Bewara". dina halaman "Lampiran".. Pikeun ngalakukeun ieu, buka layar anu parantos ditangtoskeun, dilegakeun daptar «Tembongkeun sadaya aplikasi».… Pilih. «Jasa Google Play» sareng mindahkeun geser ka kénca "Aktipkeun bewara"..

Ieu bakal ngeureunkeun program tina ngirim peringatan naon waé, kalebet pesen kasalahan.

Cara 5: Nyetél kecap akses

Upami kasalahan anu disebatkeun lumangsung dina akun utama alat nalika nganggo fitur G Suite, masalahna tiasa disababkeun ku setélan anu salah dina «Consola de administración».. Maka, perlu nganggo halaman wéb Google Admin pikeun nganonaktifkeun fungsi khusus.

Halaman web resmi Google Admin

  1. Turutan tautan di luhur sareng lebet kana akun Google anjeun nganggo domain individu. Tarik turun ménu utama di belah kénca luhur halaman pikeun neraskeun.

    Ngaliwatan daptar ieu, anjeun kedah napigasi "Alat". - anjeun kedah pencét dina garis anu pasti "Alat".sanés ku item dropdown.

  2. Dina kolom kénca kaca. "Manajemén paranti". mendakan persatuan «Móvil». sareng nganggo tautan "Konfigurasi kecap akses"..
  3. Dilegakeun subséksi «Reglas relativas a las contraseñas» sareng gigireun alinea "Konfigurasi kecap akses". pupus centang dina kotak. «Exigir a los usuarios que establezcan contraseñas».

    Peta ieu kedah dikonfirmasi ku tombol "Simpen". dina panel handapeun.

    Upami parobihan parameter parantos suksés, anjeun bakal nampi béwara anu saluyu sareng kasalahan «Acción de cuenta requerida». bakal ngaleungit.

Salaku alternatip kana solusi anu ditepikeun, dimungkinkeun pikeun netepkeun kecap akses kana smartphone anu nyumponan sarat anu parantos ditangtoskeun «Consola de administración».. Ieu ogé kedah ngajantenkeun béwara na leungit.

Baca deui: Kumaha carana nyetél kecap akses dina alat Android Anjeun

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?