Kumaha carana ngajawab teka-teki piano di Désa Jahat Penduduk. Tatarucingan anyar ieu aya di Kastil Dimitrescu, dimana anjeun kedah maénkeun wirahma anu leres dina piano, tugas ieu bakal gampang pikeun anjeun salami anjeun terang kumaha naksir hiji skor. Teras maca pituduh ieu dina kumaha ngajawab puzzles piano di Resident Evil Village dimana anjeun bakal mendakan solusi pikeun teka-teki ieu.

Dina mangsa petualangan ieu anjeun bakal mendakan misteri anu sanés pikeun direngsekeun pikeun teraskeun, kami nyarankeun anjeun ningali pedoman anu sanés kalayan langkung seueur tip dimana sadayana dokumén Désa Jahat Penduduk.

Kumaha ngajawab puzzles piano di Resident Evil Village, solusi lengkep

Sakali anjeun kéngingkeun konci Dimetrescu, ngalangkungan halaman, sareng ku ieu bakal muka panto emas, anu bakal ngantunkeun anjeun ka Aula Opera, dimana anjeun bakal mendakan piano di lantai hiji. Ayeuna cobian maénkeun sababaraha tombol pikeun ngamimitian sekuen teka-teki piano. Pikeun ngalengkepanana, cukup pencét tombol piano anu saluyu sareng catetan dina skor éta.

Nalika anjeun aya di ruang Opera, di tengah-tengah éta anjeun bakal ningali piano hébat sareng dina musikna anjeun bakal mendakan skor anu Anjeun kedah leres ngalakukeun pikeun ngalengkepan tatarucingan piano di Resident Evil Village. Upami anjeun henteu ngagaduhan pangaweruh ahli ngeunaan musik, anjeun tiasa sacara acak nyobian ngahartikeun skor dugi ka pencét catetan anu leres. Sanaos upami anjeun merhatoskeun ikon-ikon dina layar éta moal rumit.

Solusi teka-teki piano Penduduk Kampung Jahat

Pikeun ngagampangkeun tugas urang nunjukkeun urutan catetan nyaéta: 15, 12, 14, 14, 16, 15, 16, 17, 17 atanapi naon anu sami DO, SOL, SI, LA, LA, RE, DO, RE , MI, MI.

Pas saatos ngalengkepan catetan anu leres, piano sacara otomatis bakal maénkeun musik klasik, maka éta bakal diputer mendakan kompartemen rahasia anu ngandung konci Upami anjeun hoyong terang langkung rinci anjeun tiasa maca pituduh khusus ieu Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung, anu bakal ngabantosan anjeun muka konci panto anu sanés.

tatarucingan piano di Désa Jahat Penduduk

Kami arepkeun panduan ieu aya gunana pikeun anjeun. kumaha ngajawab puzzles piano di Resident Evil Village. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ningali pedoman anu sanés dimana sadayana domba Désa Jahat Penduduk.