Kumaha cara ngaktipkeun hibernasi dina Windows 11

Naha anjeun sering mendakan yén anjeun kedah pareuman pc anjeun pikeun waktos anu singget nalika anjeun gaduh padamelan? Dina hal ieu, anu idéal nyaéta bakal ngantepkeun atanapi, langkung saé, dina kaayaan konsumsi low. Dina pengertian ieu, anjeun kedah terang yén Windows 11, sapertos dina kasus na miheulaan, nawiskeun fungsi khusus anu ngamungkinkeun anjeun henteu mareuman komputer anjeun sacara lengkep, tapi langkung saé ka «hibernasi".

Naha fitur ieu pas pikeun anjeun? Upami kitu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta neraskeun maca sareng taliti turutan pitunjuk dina Kumaha cara ngaktipkeun hibernasi dina Windows 11.

Inpormasi awal

Ngaronjatkeun tina Windows 10 ka Windows 11 gratis. Kusabab kitu, pikeun ngamutahirkeun, penting pisan pikeun ngagaduhan a 100% Asli sareng Asli Lisensi 10 Windows. Kami sadar yén pameseran lisénsi aslina tina halaman wéb Microsoft mahal pisan, janten kami nyarankeun anjeun Mr Key Tokositus dipercaya ku harga anu pikaresepeun dimana anjeun tiasa ngagaleuh Windows 10 lisénsi 100% asli sareng nalika aya pamutahiran ka Windows 11 gratis. Anjeun tiasa mésér produk ku milih tina metode pamayaran aman anu sayogi, pangiriman dilakukeun dina detik ku email sareng, pikeun kabutuhan anjeun, ngahubungi kami dibantuan spesialis gratis di Italia. Maca ulasan di toko ieu, aranjeunna sadayana positip. Di Mr Key Shop anjeun ogé tiasa mendakan lisénsi kanggo vérsi anu sanés Sistem operasi Windows, abdi Paket Microsoft Office sareng anu pangsaéna Antipirus di pasar

Naon hibernasi Windows?

Sateuacan kuring maju sareng nunjukkeun ka anjeun kumaha ngaktipkeun hibernasi dina Windows 11Saé kanggo netelakeun sareng nunjukkeun sacara rinci naon fitur ieu diwangun sareng naha éta tiasa leres-leres manpaat dina sagala rupa kasus.

Hibernasi teu langkung ti kaayaan PC di konsumsi kakuatan lowéta henteu ngaganggu prosés sareng padamelan anu dilakukeun ku pangguna. Tapi naon kajadian dina prakna? Nalika urang hibernasi PC, file sareng aplikasi kabuka disimpen pikeun ingetan panyimpenan supados éta langsung sayogi nalika PC dimimitian.

Sakumaha anjeun panginten mendakan, hibernasi ngamungkinkeun anjeun damel deui langkung gancang. gancang dibandingkeun sareng mareuman PC klasik, janten tiasa manpaat upami anjeun kedah nyandak sakedik istirahat tanpa kedah ngaganggu prosés kabuka pinuh.

Penting pikeun terang yén pikeun éta jalan leres sareng tanpa aya jinis kasalahan, fungsi hibernasi meryogikeun sahenteuna ieu 75% tina RAM sayogi. Kituna, sateuacan nganggo hibernasi Windows, pastikeun pikeun parios parameter ieu.

Kumaha cara ngaktipkeun hibernasi dina Windows 11

Saatos ngajelaskeun naon anu dimaksud Windows 11 hibernasi, urang tiasa payun sareng mendakan babarengan kumaha ngaktipkeun fitur penting ieu dina PC anjeun, pikeun ngagancangkeun damel anjeun, bahkan dina ayana gangguan.

Panel kontrol

Prosedur munggaran anu bakal kami tunjukkeun, anu gampang pisan dituturkeun, nyaéta nambihan tombol Hibernate dina menu Mimitian. Nyatana, anjeun tiasa langsung ningali éta nalika anjeun mencét Mimitian teras dina pareumtilu éntri némbongan sacara standar:

  • Nantungkeun
  • Eureun sistem
  • Reboot sistem ieu

Janten anu bakal kami laksanakeun nyaéta nambihan tombol kaopat, tombol Windows 11 Hibernate.

  • Dina palang teangan Windows, ngetik Panel kontrolteras pencét dina aplikasi anu disarankeun pikeun mukakeunana
  • Teras handapeun judul Layar pikeuntempatna di belah katuhu luhur, pilih pilihan na Ikon leutik
  • Dina titik ieu, nomeran anu Pilihan hemat énergiteras pencét dina éta
  • Dina layar salajengna, dina sidebar di kénca, pencét Sebutkeun paripolah tombol kakuatan
  • Teras diklik Ngarobih setélan anu ayeuna teu sayogi
  • Anu pamungkas, parios tulisanana Hibernasipikeun tombol kanggo ditingalikeun dina ménu shutdown Startup.

Paréntah ajakan

Bisa waé, dina sababaraha kasus, pilihan Hibernate nyaéta cacad sacara standar dina PC. Dina hal ieu, kuring hoyong ngawartosan anjeun yén henteu perlu hariwang, sabab ku nuturkeun sababaraha léngkah, anjeun tiasa ngaktifkeun deui.

  • Dina palang teangan Windows, ngetik Paréntah ajakan
  • Pencét-katuhu dina aplikasi anu disarankeun anu cocog teras teraskeun Jalankeun salaku administrator
  • Dina paréntah paréntah, sakali dibuka, ngetik paréntah ieu: powercfg / hibernate dinaterus pencét Enter

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!