Kumaha ngaktipkeun mode Internet Explorer dina Windows 11. Aktipkeun mode Internet Explorer di Edge mangrupikeun prosedur anu saderhana. Browser, anu mangrupikeun browser Windows tradisional salami mangtaun-taun, dileungitkeun ku Microsoft sareng henteu dipasang Windows 11. Nanging, pangguna tiasa Aktipkeun modeu kasaluyuan Internet Explorer asli dina browser sistem anyar, tanpa kudu masang ekstensi.

Microsoft moal deui ngadukung Internet Explorer saatos 15 Juni 2022 . Janten, sanaos pangguna henteu resep Windows 11 sareng milih uih deui ka Windows 10 saatos ngapdet sistem nganggo browser tradisional, aksés browser baris geura-giru diwatesan. Ti ik4, urang ngajelaskeun handap kumaha ngaktipkeun mode internet explorer pikeun nempo situs web di Microsoft Edge.

Kumaha ngaktipkeun mode Internet Explorer dina Windows 11 step by step

Kumaha ngaktipkeun mode Internet Explorer dina Windows 11

Kumaha ngaktipkeun mode Internet Explorer dina Windows 11

  1. Pikeun ngaktipkeun mode Internet Explorer, mimiti buka Microsoft Edge teras klik dina ikon tilu titik ayana di juru katuhu.
  2. Teras pilih «konfigurasi".
  3. Tina ménu samping, pencét «Paramban standar". Catet yén «Kasaluyuan Internet Explorer".
  4. Di "Ngidinan situs dimuat dina modeu Internet Explorer", Pilih"Ngidinan"Sareng konfirmasi sareng"Balikan deui". Edge bakal ditutup sareng dibuka deui.
  5. Pikeun ningali halaman wéb dina format anu dipikahoyong, klik dina ménu di gigireun ikon tilu titik sareng pilih «Muat deui dina modeu Internet Explorer".
  6. Dina léngkah ieu, émut yén logo Internet Explorer bakal dimuat dina bar navigasi nalika modeu kasaluyuan diaktipkeun.
  7. Pikeun mulang ka modeu Microsoft Edge, klik «Kaluar»Dina bar luhur.

Ieu tips pikeun Aktipkeun mode Internet Explorer dina Microsoft Edge tur nganggo browser Microsoft heubeul dina versi anyar tina sistem operasi. Kami ngarepkeun tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun. Upami ayeuna anjeun hoyong terang langkung jero kumaha Windows 11 jalanna, ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ningkatkeun PC Anjeun ka Windows 11 haratis