Kumaha ngalereskeun kasalahan "APPCRASH" dina Windows 7

Salah sahiji kasalahan anu tiasa kajantenan ku pangguna Windows 7 nalika ngamimitian atanapi masang program nyaéta "APPCRASH nami kajadian masalah". Ieu biasana kajadian nalika ngagunakeun kaulinan sareng aplikasi "beurat" anu sanés. Hayu urang terang anu nyababkeun sareng pangubaran pikeun masalah komputer ieu.

Nyababkeun «APPCRASH» sareng solusi pikeun kasalahan

Nyababkeun langsung tina "APPCRRASH" tiasa bénten-bénten, tapi anu sami-sami aya nyaéta kasalahan ieu lumangsung nalika kakuatan atanapi ciri komponén hardware atanapi parangkat lunak komputer henteu minuhan minimum anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun aplikasi anu tangtu. Ku alatan éta, kasalahan ieu sering kajadian nalika ngaktipkeun aplikasi kalayan sarat sistem anu luhur.

Dina sababaraha kasus, masalahna ngan ukur tiasa dileungitkeun ku ngaganti komponén hardware komputer (CPU, RAM, sareng sajabana) anu ciri na sahandapeun sarat minimum aplikasi. Tapi sering dimungkinkeun pikeun ngabenerkeun kaayaan tanpa tindakan anu drastis sapertos kitu, kantun masang komponén parangkat lunak anu diperyogikeun, ngonpigurasi sistem anu leres, ngaleungitkeun beban anu teu perlu, atanapi ngalakukeun manipulasi anu sanés dina sistem operasi. Ieu cara pikeun méréskeun masalah anu disebatkeun di luhur sareng éta bakal dibahas dina tulisan ieu.

Metode 1: Pasang komponén anu diperyogikeun

Sering pisan kasalahan "APPCRASH" lumangsung sabab sababaraha komponén Microsoft anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun aplikasi anu tangtu henteu dipasang dina komputer anjeun. Kaseueuran waktos masalahna kusabab kurangna vérsi ayeuna komponén ieu:

Turutan tautan dina daptar sareng pasang komponén anu diperyogikeun dina PC, nuturkeun rekomendasi anu dibérékeun ku "Wizard instalasi". nalika prosedur instalasi.

Sateuacan ngaunduh. "Visual C ++ 2013 redist" Anjeun kedah milih jinis sistem operasi (32 atanapi 64 bit) dina situs Microsoft sareng parios "Vcredist_x86.exe" o "Vcredist_x64.exe".

Saatos masang unggal komponén, restart komputer anjeun sareng parios kumaha aplikasi anu ngagaduhan masalah tiasa dianggo. Pikeun genah anjeun, kami parantos ngatur tautan unduh dina urutan turun tina frekuensi penampilan "APPCRASH" kusabab kurangna komponén khusus. Kalayan kecap séjén, masalahna sering kajadian sabab PC henteu ngagaduhan vérsi DirectX anu pangénggalna.

Metode 2: Pareuman jasa

"APPCRASH" tiasa lumangsung dina ngamimitian sababaraha aplikasi upami jasa diaktipkeun "Windows Toolbox Management". Dina hal ieu, layanan anu ditangtoskeun kedah ditumpurkeun.

  1. Pencét "Mimitian". sareng angkat "Panél Kontrol"..
  2. Pencét "Sistem kaamanan"..
  3. Milarian bagian "Administrasi". sareng lebetkeunana.
  4. Dina jandéla. "Administrasi". muka daptar sababaraha alat Windows. Milarian tulisanana "Jasa". teras pencét kana judul anu dituduhkeun.
  5. Ngalungkeun tina "Manajer jasa".. Sangkan gampang milari komponén anu dipikahoyong, milah sadaya barang dina daptar dumasar abjad. Jang ngalampahkeun ieu, pencét dina nami kolom "Nami".. Milarian nami dina daptar "Parangkat Parangkat Manajemén Windows".Nengetan status jasa ieu. Upami anjeun ningali éta dina "Kaayaan" atribut disetél. "Ngerjakeun".anjeun kedah mareuman komponén anu parantos ditangtoskeun. Pikeun ngalakukeun ieu, klik dua kali nami komponénna.
  6. Jandéla sipat jasa dibuka. Pencét dina lapangan "Jenis ngamimitian".. Tina daptar anu nembongan, pilih pilihan "Ditumpurkeun".. Teras pencét "Dipecat"., "Larapkeun". и "SATUJU"..
  7. Balik deui ka… "Manajer jasa".. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ayeuna di payun nami "Parangkat Parangkat Manajemén Windows". atribut "Éta hasil". leungit, sareng atributna bakal ditempatkeun "Gantungkeun".. Pareuman hurungkeun deui komputer sareng cobian balikan deui aplikasi anu ngagaduhan masalah.

Metode 3: Pariksa Integritas Payil Sistem Windows

Salah sahiji sabab "APPCRASH" panginten nyaéta korupsi integritas file sistem Windows. Teras, anjeun kedah nyeken sistem ku utilitas internal "SFC" pikeun masalah di luhur sareng lereskeun upami diperlukeun.

  1. Upami anjeun gaduh cakram pamasangan Windows 7 kalayan conto sistem operasi anu dipasang dina komputer anjeun, pastikeun lebetkeun kana disk drive sateuacan ngamimitian prosedur. Ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngadeteksi palanggaran integritas file sistem, tapi ogé ngabenerkeun kasalahan upami dideteksi.
  2. Teras diklik "Mimitian".. Pencét kana prasasti "Sadaya program"..
  3. Pindah ka folder "Standar"..
  4. Milarian tulisanana. Paréntah ajakan. sareng pencét-katuhu (PCM) pencét dina. Dina daptar, pilih tina "Laksanakeun salaku pangurus"..
  5. Antarbeungeutna muka. "Garis paréntah".. Lebetkeun ungkapan éta:sfc /scannow

    Pencét Abdi lebet.

  6. Utiliti ngamimitian. "SFC"Éta nyeken file sistem pikeun integritas sareng kasalahan. Kamajuan operasi ieu langsung dipidangkeun dina Jandéla "Prompt Command". salaku perséntase tina total jilid tugas.
  7. Saatos réngsé operasi di. "Garis paréntah". Hiji pesen némbongan nunjukkeun yén henteu aya palanggaran integritas file sistem anu kauninga, atanapi inpormasi ngeunaan kasalahan ku cara dekoding detil na. Upami anjeun parantos ngalebetkeun disk instalasi sistem operasi dina drive, sadaya kasalahan bakal dilereskeun sacara otomatis nalika dideteksi. Pastikeun balikan deui komputer anjeun saatosna.

Aya cara séjén pikeun mariksa integritas file sistem, anu dibahas dina palajaran anu sanés.

Palajaran: Pariksa integritas file sistem dina Windows 7

Metode 4: Ngabéréskeun masalah kasaluyuan

Kadang-kadang kasalahan "APPCRASH" tiasa dibentuk kusabab masalah kasaluyuan, nyaéta, ngan saukur, upami program anu anjeun jalankeun henteu cocog sareng vérsi sistem operasi anjeun. Upami aplikasi anu ngagaduhan masalah peryogi versi anu langkung énggal tina sistem operasi, sapertos Windows 8.1 atanapi Windows 10, teu aya anu tiasa anjeun laksanakeun. Pikeun ngajalankeunana, anjeun kedah masang jinis sistem operasi anu diperyogikeun atanapi sahenteuna émulator na. Tapi upami aplikasi na didesain pikeun sistem operasi anu langkung lami sareng kusabab éta bentrok sareng Windows 7, masalahna rada gampang dibenerkeun.

  1. Dibuka "Kondéktor orkestra". dina diréktori tempat ayana file ékspéktasi tina aplikasi bermasalah. Pencét dina PCM tur pilih "Pasipatan"..
  2. Jandéla sipat file dibuka. Luncat ka bagian "Kasaluyuan"..
  3. Dina blok. "Modeu kasaluyuan". centang kotak gigireun posisina "Ngajalankeun program dina modeu kasaluyuan ...". Dina daptar turun-handap, anu bakal diaktipkeun salajengna, pilih vérsi sistem operasi anu cocog sareng aplikasi anu bakal dijalankeun. Dina kaseueuran kasus kasalahan ieu, pilih barangna "Windows XP (Service Pack 3)".. Ogé parios kotak di gigireun "Jalankeun program ieu salaku administrator.". Teras pencét "Larapkeun". и "SATUJU"..
  4. Ayeuna anjeun tiasa ngajalankeun aplikasi ku metodeu standar, ku ngaklik dua kali file na tiasa dieksekusi ku tombol beurit kénca.

Cara 5: Perbarui supir

Salah sahiji alesan pikeun "APPCRASH" tiasa janten kanyataan yén PC anjeun parantos nyetir supir kartu vidéo ketinggalan jaman atanapi, langkung seringna, driver kartu sora. Salajengna, komponén anu saluyu kedah diénggalan.

  1. nganjang "Panel kontrol".eta anu disebut "Sistem kaamanan".. Algoritma pikeun transisi ieu parantos dijelaskeun ku ngémutan Metode 2.. Teras pencét dina judulna "Administrator paranti"..
  2. Antarbeungeutna dimimitian. "Administrator paranti". Pencét "Adaptor pidéo"..
  3. Daptar kartu vidéo anu nyambung kana komputer dibuka. Pencét kana PCM dina nami barang teras pilih tina daptar "Perbarui supir ...".
  4. Jandéla pembaruan dibuka. Pencét dina posisina "Milarian otomatis pikeun supir ...".
  5. Salajengna, prosedur pembaruan supir bakal dilaksanakeun. Upami anjeun henteu tiasa ngapdet ku cara ieu, buka halaman wéb resmi pabrikan kartu vidéo anjeun, unduh driver ti ditu, sareng jalankeun. Prosedur anu sami kedah dilakukeun sareng unggal alat anu nembongan dina "Manajer". dina blok "Adaptor pidéo".. Tong hilap restart PC anjeun saatos dipasang.

Supir kartu sora diperbarui ku cara anu sami. Ngan pikeun ngalakukeun éta anjeun kudu indit "Alat sora, video sareng gim". sareng perbarui unggal obyék dina grup ieu dina gilirannana.

Upami anjeun henteu nganggap diri anjeun pangguna anu berpengalaman pikeun ngalakukeun pembaruan supir ku cara kieu, anjeun tiasa nganggo parangkat lunak khusus - Solusi DriverPack - pikeun ngalaksanakeun prosedur di luhur. Aplikasi ieu bakal nyeken komputer anjeun pikeun supir kuno sareng nawiskeun pikeun masang vérsi anu pang anyarna. Dina hal ieu, anjeun moal ngan ukur ngagampangkeun tugas langkung gampang, tapi anjeun bakal nyalametkeun diri tina masalah milarian "Administrator paranti". barang khusus anu kedah diénggalan. Program bakal ngalakukeun sadayana ieu sacara otomatis.

Pelajaran: Perbarui Pembalap PC Anjeun Ku Solusi DriverPack

Metode 6: Cabut Karakter Sirilik tina Path Polder Program

Kadang-kadang anu nyababkeun kasalahan "APPCRASH" nyaéta usaha masang program dina diréktori anu jalanna ngandung karakter anu henteu kalebet dina aksara Latin. Salaku conto, pangguna sering ngetik nami diréktori dina Sirilik, tapi henteu sadaya objék anu disimpen dina diréktori éta tiasa leres fungsina. Dina hal ieu, perlu dipasang deui dina folder anu jalanna henteu ngandung karakter atanapi karakter Sirilik salain ti Latin.

  1. Upami anjeun parantos masang program, tapi éta moal jalan leres, masihan kasalahan "APPCRASH", uninstall na.
  2. Arahkeun sareng "Penjelajah". kana diréktori akar disk naon waé anu teu dipasang sistem operasi. Kusabab sistem operasi ampir sok dipasang dina drive CAnjeun tiasa milih partisi naon waé dina drive sanés pilihan di luhur. Pencét kana PCM dina rohangan kosong tina jandela teras pilih posisi "Nyiptakeun".. Dina ménu tambahan arahkeun "File"..
  3. Nalika anjeun ngadamel folder, pasihan nami naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi dina sarat éta ngan ukur karakter tina alfabét Latin.
  4. Ayeuna pasang deui aplikasi anu ngagaduhan masalah dina folder anu didamel. Jang ngalampahkeun ieu di "Wizard instalasi". Dina léngkah pamasangan anu pas, tangtukeun diréktori ieu salaku anu ngandung file anu tiasa laksana pikeun aplikasi. Di payun, teras pasang program anu ngagaduhan masalah "APPCRASH" dina diréktori ieu.

Métode 7: Pembersihan Registri

Kadang-kadang panyabutan kasalahan "APPCRASH" tiasa dibantosan ku cara anu sepele sapertos meresihan pendaptaran sistem. Aya sababaraha program pikeun tujuan ieu, tapi salah sahiji solusi anu pangsaéna nyaéta CCleaner.

  1. Ngajalankeun CCleaner. Hate "Rékam". teras klik kana tombol "Milarian masalah.".
  2. Prosedur scan sistem pendaptaran bakal ngamimitian.
  3. Sakali prosés na réngsé, jandela CCleaner bakal nembongkeun éntri pendaptaran lepat. Pikeun miceun éta, pencét "Ngalereskeun ...".
  4. Jandéla muka naroskeun anjeun pikeun nyokong pendaptaran. Ieu bisi program mupus hiji entri penting ku kasalahan. Maka éta bakal tiasa malikkeun deui. Ku alatan éta, disarankeun pikeun klik dina tombol dina jandela anu ditangtoskeun. "Leres"..
  5. Jandéla simpen simpen dibuka. Arahkeun kana diréktori dimana anjeun badé nyimpen cadangan teras pencét "Simpen"..
  6. Dina jandéla anu salajengna, klik tombol na "Nyirian leres.".
  7. Saatos ieu, sadaya kasalahan pendaptaran bakal dilereskeun sareng pesen bakal ditingalikeun dina CCleaner.

Aya alat beberesih pendaptaran sanés anu dijelaskeun dina tulisan sanés.

Ogé baca: Program beberesih régistri pangsaéna

Cara 8: Pareuman DEP

Windows 7 ngagaduhan fitur DEP anu dianggo pikeun ngajagaan PC anjeun tina kode jahat. Tapi kadang-kadang sabab utama "APPCRASH." Éta teras kedah dinonaktipkeun pikeun aplikasi anu gaduh masalah.

  1. Buka bagéan éta "Sistem kaamanan"sayogi dina "Panel kontrol ".. Pencét "Sistem"..
  2. Pencét "Setélan sistem canggih".
  3. Ayeuna di rorompok. "Performa gancang". muru «Pilihan ...».
  4. Dina paréntah paréntah anu dimimitian, buka bagian éta "Cegah palaksanaan data".
  5. Dina jandéla anu anyar, pindahkeun tombol radio kana posisi pikeun ngaktipkeun DEP pikeun sadaya obyék kecuali anu dipilih. Teras pencét "Tambihkeun ...".
  6. Jandéla muka dimana anjeun kedah napigasi kana diréktori tempat ayana file ékspéktasi program anu gaduh masalah, pilih teras pencét dina "Dibuka".
  7. Sakali nami program anu dipilih nembongan dina jandela setélan kinerja, pencét "Larapkeun". и "SATUJU"..

Ayeuna anjeun tiasa nyobian ngajalankeun aplikasi

Cara 9: nganonaktipkeun antivirus

Alesan sanés pikeun "APPCRASH" kasalahan nyaéta aplikasi anu anjeun ngajalankeun bentrok sareng program antivirus anu dipasang dina komputer anjeun. Pikeun mariksa naha ieu masalahna, masuk akal pikeun nganonaktifkeun antipirus anjeun kanggo samentawis. Dina sababaraha kasus, pikeun fungsi anu leres aplikasi éta panginten kedah leres-leres uninstall parangkat lunak antipirus.

Unggal antivirus gaduh algoritma deactivation sareng uninstallation nyalira.

Maca deui: Pareuman samentawis panyalindungan virus

Penting pikeun diinget yén anjeun moal tiasa ngantep komputer tanpa panyalindungan antipirus kanggo waktos anu lami, janten penting pisan pikeun masang program anu sami anu henteu paséa sareng parangkat lunak sanésna pas saatos nyabut antipirus.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya sababaraha alesan kunaon kasalahan "APPCRASH" tiasa kajantenan nalika ngajalankeun program anu tangtu dina Windows 7. Tapi sadayana akibatna henteu cocog sareng parangkat lunak anu ngajalankeun sababaraha komponén parangkat lunak atanapi hardware. Tangtosna, pikeun méréskeun masalah, langkung saé pisan pikeun ngaidentipikasi panyabab anu langsung. Tapi, hanjakalna, éta henteu salawasna mungkin. Kusabab kitu, upami anjeun mendakan kasalahan di luhur, kami nyarankeun anjeun ngan saukur nerapkeun sadaya metode anu didaptarkeun dina tulisan ieu dugi masalahna dileungitkeun.

Kami bungah yén kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?