Kumaha carana ngungkulan MacBook Pro Retina anu peryogi waktos pikeun hudang tina modeu bobo

MacBooks sareng tampilan Rétina pasti aya terobosan nyata pikeun apel di 2012. Éta pisan langsing, tampil saé, sareng gaduh layar anu saé. Tapi kadang anjeun panginten aya anu peryogi sakedik waktos nalika anjeun muka tutup laptop dugi komputer mimiti hurung.

Ieu khusus diperhatoskeun nalika kecap konci diaktipkeun: kotak dialog pikeun nuliskeun kecap konci némbongan dina layar jauh sateuacan kasempetan nuliskeunana.

Éta apel parantos nambihan fitur hemat daya énggal pikeun MacBook Pro kalayan tampilan Rétina sareng modél MacBook Air énggal anu ngamungkinkeun komputer tetep dina modeu bobo salami lami, numutkeun halaman wéb, dugi ka tilu puluh dinten. Fungsi ieu kedah mimiti jalan saatos komputer teu dianggo salami sajam. Pikeun nuliskeun modeu ieu, teu aya alat USB / Bluetooth, kartu SD, atanapi tampilan éksternal anu kedah disambungkeun kana MacBook.

Anjeun tiasa perhatoskeun yén lamun anjeun nutup tutup laptop anjeun, sebutkeun, 30 menit, muka éta bakal langsung ngaluarkeun modeu bobo.

Pikeun ngabenerkeun masalah eureun panjang MacBook Pro Rétina Tina modeu hibernasi, anjeun tiasa ngarobih interval waktos saatosna komputer bakal lebet kana modeu bobo hemat daya ku nyalin paréntah ieu ka terminal:

sudo pmset - standbydelay 86400

Angka dina tungtung nyaéta detik, janten dina paréntah anu sateuacanna kami nyetél modeu bobo pikeun ngahurungkeun saatos 24 jam, tapi anjeun ogé tiasa ngagantikeun ku interval waktos anu merenah pikeun anjeun. Pikeun terang interval waktos ayeuna nganggo paréntah ieu:

pmset -g

Ningkatkeun interval waktos ieu sigana moal aya pangaruhna kana umur batre MacBook anjeun, tapi éta bakal ningkatkeun pisan pangalaman laptop.

Tingali ogé:
apel kedah ngarobih slogan iklanna kusabab diluncurkeunana Chromebook.
apel parantos ngaluarkeun OS X 10.8.3.
apel parantos nampi patén kanggo desain MacBook Pro kalayan tampilan Rétina.
Sadaya berita ti Mac.