Kumaha cara ngaleungitkeun pamilarian trend? Éta parantos kajantenan seueur urang yén urang badé milarian di Google sareng hal anu pangheulana ditingalikeun ka kami nyaéta tren saat ieu, pamilarian ieu parantos ditangtoskeun dina alat sélulér urang atanapi dina halaman pamilarian, sareng lumayan bangor pikeun sababaraha pangguna sabab naon anu aranjeunna hoyong mendakan mangrupikeun hal-hal khusus anu aranjeunna henteu di jero tina tren saat ieu.

Sareng ieu kanggo alesan ieu pangguna ieu khususna hoyong pareuman éta daptar trend milarian. Upami anjeun salah sahiji jalma anu leres-leres kaganggu ku anu parantos ditangtoskeun, sareng anjeun henteu terang kumaha mareumanana, di dieu kami bakal nunjukkeun sababaraha alternatif pikeun ngalangkungan daptar éta anu anjeun henteu resep pisan.

daptar eusi

Anu dipilarian

Fungsi milarian anu tos ditangtoskeun atanapi daptar tren, sarengMangrupikeun fitur anu diaktipkeun ku Google nuju taun 2016. Fungsi otomatis tina sistem ieu parantos janten jalan kaluar anu hadé pikeun seueur jalmi, tapi pikeun anu sanésna rada ngaganggu, sabab tungtungna nunjukkeun inpormasi yén pikeun sababaraha jalma henteu aya hubunganana, ngabalukarkeun aranjeunna reureuh bahkan kaleungitan jumlah waktos anu cukup. berharga pikeun pangguna ieu.

Dina sababaraha waktos disarankeun yén pikeun nyingkahan fungsi ieu anjeun ngan ukur kedah nolakna dina nalika ngalakukeun setelan aplikasi, tapi éta henteu tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun, sapertos nganonaktipkeun ku setélan, tétéla henteu tiasa dianggo leres ogé.

Pilihanna

Aya hal-hal anu tangtu Naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun nyingkahan jenis maluruh tren ieu, duanana dina PC anjeun atanapi dina alat sélulér anjeun:

Dina kasus héndsét anjeun kedah ngalakukeun dinonaktipkeun tina jenis ieu maluruh. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan setélan.

Dina kasus PC Salah sahiji alternatipna nyaéta ngalebetkeun mode panyamaran, janten anjeun nyingkahan kasulitan ieu, anjeun ogé tiasa ngabersihan riwayat pamilarian Google, ieu ogé tiasa dianggo sareng alat sélulér.

Kumaha mareumanana

Dina hal ieu kami bakal nunjukkeun kumaha mareuman fungsi ieu dina alat sélulér, dina téknologi Android anjeun kedah ngalakukeunana sapertos kieu:

Anu mimiti dilakukeun nyaéta lebet kana aplikasi Google.

Sakali jero ieu nomeran alternatif setélan, pencét kana éta.

Serangkaian pilihan bakal ditingalikeun, anjeun kedah pencét dina disebut umum.

Milarian alternatif tina "Lengkepan ku pamilarian trend" sareng ngalakukeun panonaktifan ieu.

Pilihan anu sanés

Lebetkeun menu aplikasi teras pilih "Lebetkeun salaku panyamaran".

Ieu mangrupikeun salah sahiji alternatif anu paling praktis, nyaéta nalika ngalebetkeun pamilarian ku cara kieu anjeun anjeun bakal nyingkahan anu teu nyaman milarian trend.

Sakumaha anu parantos kami nunjukkeun, éta tiasa dianggo dina komputer sareng alat sélulérna.

Pareuman pikeun ios

Pikeun alat mobile téknologi ios, dinonaktipkeun dasarna sami sareng alat téknologi Android. Diterapkeun tina ménu setelan, dina kasus modeu samaran éta sami sareng kasus anu sateuacanna.