Kumaha ngalilindeuk ucing sareng ocelot di Minecraft

Kumaha ngalilindeuk ucing sareng ocelot di Minecraft. Minecraft ngidinan Anjeun ngalilindeuk ucing jeung ngalilindeuk hiji ocelot sanggeus nuturkeun sababaraha tips. Kaulinan ngagaduhan dua jinis ucing anu tiasa berinteraksi sareng pamuter: Ucing jeung Ocelots. Duanana ngalaksanakeun fungsi anu sami: ucing anu sanggup ngusir sababaraha musuh paling bangor di buruan, kawas dreaded Creepers jeung Hantu. Ngalilindeuk aranjeunna, kumaha oge, tiasa sesah kusabab kapribadian anu kuat.

Hiji parobahan dina versi anyar tina Minecraft, dimimitian ku update 1.14, éta ocelots bisa euweuh jadi pinuh tamed. Dina versi ayeuna, pamuter nu bisa meunang kapercayaan maranéhna pikeun ngeureunkeun ngajalankeun jauh ti anjeunna sarta mindahkeun aranjeunna kalayan tali. Tapi, aranjeunna henteu nuturkeun pangguna sapertos ucing, ajag, sareng sato sanés. Kamampuhan khusus ucing nyaéta nalika pamuter bangun, aranjeunna muncul di payuneun aranjeunna kalayan sababaraha obyék acak salaku kado, anu muka konci prestasi / piala "Dimana anjeun?".

ti ik4.es Kami nunjukkeun anjeun dina tutorial ieu léngkah-léngkah kumaha ngalilindeuk Ucing jeung Ocelots di Minecraft pikeun Xbox One, PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5) Nintendo Pindah, Android, iPhone (ios) jeung PC.

Kumaha ngalilindeuk ucing di Minecraft step by step

  1. Lauk bari dugi ka meunang jumlah alus Salmon Atah sareng / atanapi Atah Cod.
  2. Milarian kota sareng milarian Ucing caket.
  3. Deukeut ka ucingtapi henteu teuing pilih salah sahiji lauk jeung nangtung kénéh.
  4. Nalika ucing ngadeukeutan, tuang anjeunna lauk dugi anjeunna haté némbongan dina sirah na. Ieu ngandung harti yén éta tamed sarta bakal nuturkeun pamaén.
  5. Nguji kamampuan Ucing anjeun pikeun nyingsieunan jauh creepers sapanjang buruan.

Kumaha ngalilindeuk hiji ocelot di Minecraft step by step

ocelot dina minecraft

  1. Kawas Ucing, lauk nepi ka anjeun meunang Salmon Atah jeung / atawa Raw Cod pikeun Ocelot.
  2. Jieun tali kalayan opat untaian anu dicandak tina Spiders sareng Slime Dimeunangkeun tina maéhan Slimes di Rawa jeung Gua.
  3. Manggihan bioma leuweung, dicirikeun ku tangkal badag na.
  4. Pilarian Ocelot sareng nalika anjeun mendakanana, nangtung kénéh jeung salah sahiji lauk dipilih, sagampil anjeun lakukeun ku Ucing.
  5. Nalika ocelot ngadeukeutan, tuang anjeunna lauk. Haté kudu naek luhureun sirah anjeun. Taliti ku tali dibawa ka imah atawa jalan-jalan.

eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online