Kumaha ngamimitian Skype dina Windows XP

Luncurkeun dina panyungsi

Kaseueuran fitur Skype sayogi dina versi basis wéb anu henteu meryogikeun anjeun ngaunduh kana komputer.

Buka halaman wéb Skype

    1. Tina halaman wéb resmi, gulung ka halaman imah teras pencét "Mimitian ngobrol.".

  1. Lebetkeun nami pangguna akun Microsoft anjeun (email atanapi nomer telepon) teras pencét "Teras"..
  2. Lebetkeun kecap akses anjeun, pencét "Lebet".
  3. Tungguan unduhanna réngsé teras anjeun tiasa nganggo Skype dina panyungsi anjeun.

Ekstra: Sistem shift

Pasti, Skype 7 tiasa didownload dina Windows XP, tapi dukungan pikeun vérsi ieu pikeun utusan parantos lirén, janten anjeun bahkan henteu tiasa lebet kana akun anjeun.

Versi anyar Skype henteu sayogi pikeun Windows XP. Pilihan anu pangsaéna nyaéta ngapdet sistem anjeun, sabab kacenderungan pikeun ngeureunkeun ngadukung vérsi ieu atra sareng tiasa dipikaharti - seueur program modéren henteu tiasa dibuka ogé.

Inpormasi lengkep: Kumaha cara masang Windows

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

 

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: