Kumaha cara ngapdet Opera dina Windows XP

Terus di pikiran. Ngamutahirkeun kana édisi peramban pangénggalna dina Windows XP moal jalan, éta hungkul moal ngamimitian. Pikeun nganggo Opera anyar, ogé Opera GX, anjeun peryogi sahenteuna Windows 7.

Maca deui: Kumaha carana ngapdet sistem operasi Windows XP

Buka halaman wéb Opera

    1. Buka halaman wéb resmi nganggo tombol di luhur dina Opera nyalira atanapi dina browser anu sanés dina komputer anjeun, teras pencét "Unduh ayeuna".

  1. Pilih peta: Lumpat pikeun ngajalankeun Wizard Pembaruan ayeuna atanapi Simpenpikeun muka engké.
  2. Saatos maca aturan panggunaan, anu sayogi ngalangkungan tautan dina program ieu, pencét "Narima sareng pasang"Baca ogé: Kumaha ngamutahirkeun parangkat lunak komputer anjeun
  3. Lokasi file bakal dipilih sacara otomatis, janten teu kedah ngalakukeun nanaon salain ti ngantosan prosedurna réngsé. Sadaya kecap akses, setélan sareng halaman wéb anu disimpen dina "Tetengger" bakal disimpen. Henteu kedah ngaleungitkeun vérsi anu lami: file anu tiasa nyababkeun konflik bakal sacara otomatis diganti atanapi dihapus nalika aya pembaruan.

Kami bungah yén kami tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

 

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: