Kumaha mareuman bewara Windows 11

Kumaha mareuman bewara Windows 11

Windows 11 sistem sareng aplikasi pihak katilu tiasa nyorong bewara, anu dipintonkeun di pojok katuhu handap layar sacara standar, sareng tiasa ogé ditingali ku cara ngetok waktos/tanggal di juru. Dina sababaraha kasus, aya mangpaatna pikeun nganonaktipkeun sadayana atanapi sabagian bewara.

Tutorial ieu ngajéntrékeun cara pikeun nganonaktipkeun béwara dina Windows 11 pikeun sadaya aplikasi atanapi ngan sababaraha di antarana, ogé inpormasi tambahan ngeunaan subjek anu tiasa mangpaat.

Pareuman sadaya bewara atanapi bewara aplikasi individu dina Preferensi

Cara standar pikeun nganonaktipkeun béwara tina Windows 11 nyaéta nganggo antarmuka Setélan, tuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap:

  1. Pindah ka Setélan - Sistem - Bewara.
  2. Upami anjeun hoyong mareuman sadaya bewara, pareuman "Tampa bewara ti aplikasi sareng pangirim anu sanés" di luhur layar.
  3. Upami anjeun hoyong mareuman bewara aplikasi individu, punten pareuman kanggo aplikasi anu aya dina "Bewara ti aplikasi sareng pangirim anu sanés". Catet yén langkung handap dina halaman setélan anu sami, anjeun tiasa pupus centang sareng mareuman béwara saran pamakean Windows sareng alat.

Ieu bakal nganonaktipkeun bewara anu teu perlu.

Anjeun ogé tiasa ngonpigurasikeun béwara Windows 11 di dieu dina setélan:

  1. Upami anjeun ngagedekeun "Bewara," anjeun tiasa ngaktipkeun atanapi mareuman bewara layar konci sareng sora bewara.
  2. Pilihan "Fokus perhatian" ngamungkinkeun anjeun nyetél mode anu cocog: nganonaktipkeun béwara dumasar kana prioritas atanapi tugas anu kedah dilakukeun. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingali artikel: Fokus kana Windows 11.
  3. Upami anjeun ngaklik aplikasi naon waé dina daptar aplikasi anu tiasa ngirim béwara, anjeun tiasa nyalira ngonpigurasikeun setélan béwara pikeun aplikasi éta: hurungkeun atanapi pareumkeun sora, spanduk béwara pop-up, robih prioritas (tiasa dianggo babarengan sareng fungsi «Fokus). perhatian»).
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha kuring terang kumaha seueur RAM anu dimangpaatkeun ku komputer kuring?

Pareuman dina ménu béwara

Upami anjeun mindahkeun pointer beurit anjeun ka lulugu tina bewara anu datang (anjeun tiasa ngaklik jam dina baki taskbar pikeun ningali bewara), tombol tilu-titik bakal muncul di dinya pikeun muka ménu aksi.

Upami anjeun ngaklik tombol ieu teras pilih "Pareuman sadaya béwara pikeun," anjeun tiasa gancang mareuman béwara pikeun aplikasi éta tanpa kedah lebet kana setélan Windows 11.

Nonaktipkeun bewara dina éditor pendaptaran

Pilihan séjén nyaéta ngagunakeun pangropéa pendaptaran. Metoda ieu sagemblengna nganonaktipkeun bewara. Léngkahna bakal kieu:

  1. Pencét Win + R dina kibor anjeun, ketik regedit, teras pencét Enter pikeun ngaluncurkeun éditor pendaptaran.
  2. Arahkeun ka bagian pendaptaran
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\PushNotifications
  3. Klik katuhu dina jandela katuhu editor pendaptaran tur pilih Jieun - Parameter DWORD. Sebutkeun ngaran ToastEnabled pikeun parameter.
  4. Klik dua kali parameter sareng atur nilaina 0.

Saatos ngadamel parobihan, tutup pangropéa pendaptaran sareng balikan deui komputer - béwara bakal ditumpurkeun lengkep.