Kumaha mareuman sauran pidéo dina WhatsApp

Métode 1: Nolak sauran pidéo

Cara anu paling dasar pikeun nganonaktipkeun telepon pidéo dina WhatsApp nyaéta ngan saukur netepkeun deui sauran. Anjeun teu kedah ngajelaskeun persis kumaha cara nolak telepon pidéo ka salah sahiji pangguna - sadayana parantos ngalakukeun sababaraha kali unggal dinten. Upami anjeun nganggap kaayaan dimana anjeun nampi telepon pidéo, tapi dina waktos éta atanapi sacara umum anjeun henteu hoyong ngobrol sareng jalma ku cara ieu, anjeun tiasa langsung ngareset sareng nelepon deui nganggo audio, ngajelaskeun yén tempat atanapi waktos henteu cocog pikeun nyambungkeun kaméra.

Métode 2: Pareuman aksés ka kaméra

Hiji métode radikal, tapi pisan meujeuhna, pikeun maranéhanana anu pernah rék negotiate kalawan kaméra on. Ku cara kieu, henteu paduli naha anjeun nampi telepon audio atanapi pidéo, kaméra anjeun bakal salawasna dinonaktipkeun tanpa kamungkinan ngaktifkeunana nalika paguneman. Émut yén sanajan kaméra ditumpurkeun di sisi anjeun, anjeun bakal tiasa ningali saha anu anjeun nyarios nalika nelepon pidéo.

Pilihan 1: aplikasi mobile

Dina aplikasi sélulér WhatsApp, aksés ka kaméra dipasihkeun salami setelan munggaran. Dina vérsi utusan ios sareng Android, setélan pikeun ngakses kaméra atanapi mikropon tiasa dirobih iraha waé dumasar kana kahoyong.

Émut yén upami anjeun nganggo WhatsApp salaku utusan pikeun dua atanapi langkung nomer (nutup périodik sési akun anjeun), anjeun moal tiasa nelepon pidéo tina nomer naon waé nalika aksés dinonaktipkeun. Anjeun kedah ngareset setélan telepon sélulér anjeun sacara manual.

    1. Nganonaktipkeun aksés ka kaméra henteu dilakukeun ngaliwatan aplikasi Watsap, tapi ngaliwatan setélan utama telepon anjeun.
    2. Gulung dina daptar setélan. Dina smartphone Android, anjeun kedah milarian WhatsApp dina subseksi "Aplikasi"..

  1. Pencét program anu cocog.
  2. Gigireun ikon. "Kaméra". Pasang geseran dina modeu pareum.
  3. Nya kitu, aksés bisa dibuka deui iraha wae.
  4. Saatos ngalaksanakeun léngkah-léngkah di luhur, pesen ieu bakal muncul nalika anjeun nampi atanapi ngadamel telepon pidéo. Jalma anu anjeun nelepon moal tiasa ningali gambar tina kaméra anjeun, tapi anjeun tiasa nelepon.

Pilihan 2: Vérsi PC

Ngablokir aksés ka kaméra dina WhatsApp dina PC rada langkung pajeulit tibatan dina telepon sélulér. Kadé dicatet sateuacanna yén dina versi panganyarna tina sistem operasi Windows, teu mungkin pikeun mareuman aksés ka kaméra pikeun aplikasi husus. Aksés dibolaykeun pikeun sakabéh requests idéntik. Nyaéta, saatos anjeun nganonaktipkeun pidéo pikeun hiji utusan, éta ogé moal tiasa nelepon pidéo dina utusan sanés dugi ka anjeun ngabalikeun setélan asli.

  1. Dina komputer anjeun, buka «Setélan» ngaliwatan "Mimitian".. Pencét tombol "Privasi"..
  2. Dina ménu di kénca, gulung ka garis "Kaméra".
  3. Di handap, manggihan kolom "Ngidinan aplikasi klasik pikeun ngaksés kaméra". Ikon mindahkeun «Hurung». pikeun mode shutdown. Dina parameter ieu anjeun tiasa ningali program mana, salian ti WhatsApp, ogé nembe ngagaduhan aksés kana kaméra terpadu komputer. Émut yén nganonaktipkeun sanés ngan ukur mangaruhan utusan, tapi ogé sadaya aplikasi anu sanés.
  4. Saatos ngalaksanakeun léngkah-léngkah di luhur, anjeun bakal ningali pesen anu sami nalika anjeun nyobian nelepon pidéo ka pangguna mana waé. Upami anjeun nampi telepon ku cara ieu, anjeun bakal tiasa nampi, tapi ngan ukur anjeun tiasa ningali jalma anu anjeun nyarios.

Métode 2: mareuman pidéo nalika nelepon

Salah sahiji pamundut anu paling umum nyaéta mareuman kaméra nalika paguneman sakedap, kalayan pilihan pikeun ngabalikeun pidéo iraha waé. Kabutuhan ieu tiasa disababkeun ku sababaraha alesan. Dina aplikasi sélulér sareng dina versi PC WhatsApp, sapertos dina sésa-sésa utusan, jalma tiasa nganonaktipkeun kaméra atanapi mikropon nyalira nalika nelepon.

Pilihan 1: aplikasi mobile

Pikirkeun kaayaan dimana telepon pidéo dilakukeun dina WhatsApp, tapi anjeun henteu raoseun atanapi anjeun ngan ukur hoyong ngobrol sareng jalma éta ku cara ieu. Anjeun tiasa nampik telepon, atanapi anjeun tiasa nampi tapi langsung mareuman kaméra. Dina hal ieu, jalma anu anjeun nelepon bakal ningali yén anjeun parantos nganonaktipkeun pidéo. Kauntungannana hébat nyaéta yén iraha waé dina paguneman anjeun tiasa ngabalikeun gambar. Parentah cocog pikeun sadaya telepon sélulér sareng sistem operasi naon waé.

  1. Salami nelepon, ketok gambar kaméra dina menu handap.
  2. Ikon anu dipidangkeun dina screenshot di handap ieu nunjukkeun yén anu nelepon teu tiasa ningali gambar tina kamérana. Anjeun tiasa ngaktipkeun deui video iraha waé.

Pilihan 2: Vérsi PC

Sapertos aplikasi sélulér, vérsi desktop utusan anu populér ngagaduhan pilihan anu diwangun pikeun mareuman kaméra nalika nelepon, tapi tombol anu diperyogikeun ngan ukur muncul saatos telepon parantos ngamimitian. Ieu kedah diperhatoskeun upami anjeun henteu ngarencanakeun pikeun ngaktipkeun kaméra pisan. Dina hal éta, anjeun ngan saukur tiasa nutupan lénsa alat ku hal sateuacan pilihan muncul.

  1. Nalika nelepon, klik beurit dina ikon kaméra.
  2. Iraha waé, anjeun tiasa ngaktifkeun deui pidéo anjeun ku ngaklik deui tombol anu dituduhkeun.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?