Kumaha nganonaktipkeun Windows 10? Windows 10 mangrupikeun salah sahiji softwares anu dianggo pikeun ngatur komputer, janten nganonaktifkeun ieu bakal hartosna runtuyan konsékuansi Dina komputer urang, ayeuna, upami naon anu anjeun badé lakukeun nyaéta nganonaktifkeun sababaraha fungsina kusabab komputer anjeun tiasa dianggo langkung laun atanapi éta ngan saukur pungsi anu anjeun henteu anggo, maka kami bakal nunjukkeun cara ngalakukeun ieu.

Pareuman Windows 10

Upami anjeun hoyong uninstall perangkat lunak ieu kusabab anjeun henteu resep kumaha jalanna, atanapi anjeun ngan saukur henteu ngagaduhan supir anu diperlukeun pikeun ngatur éta, tong hariwang, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana ngalaksanakeunana. Émut yén upami anjeun uninstall perangkat lunak anjeun kedah ngalaksanakeunana pamasangan anu sanés pikeun PC anjeun tiasa dianggo leres.

Ieu masihan anjeun dua pilihan tina vérsi anu sateuacanna Windows 7 atanapi Windows 8.1, Boh ieu, sistem bakal ngamungkinkeun anjeun balik kana salah sahiji vérsi ieu dina cara saderhana tanpa kedah seueur komplikasi. Gumantung kana versi anu anjeun balik, sistem bakal nunjukkeun program mana anu anjeun kedah perbarui atanapi balikan deui anu mana anu henteu diperyogikeun pikeun anjeun ngabalikan atanapi ngapdet.

Balik deui kana vérsi sateuacana

Upami anjeun masang parangkat lunak ieu tina vérsi anu sateuacanna tina Windows uninstall Éta rada saderhana, anjeun bakal ngalaksanakeunana ku cara ieu:

  • Pencét pilihan na ménu mimiti. Lebetkeun konfigurasi sistem.
  • Pencét dina alternatipna update na kaamanan. Ieu bakal nembongkeun séri alternatip, pilih anu saluyu sareng pamulihan.
  • Upami, sakumaha parantos kami nunjukkeun, anjeun masang vérsi ieu tina pembaruan vérsi anu sateuacanna, anjeun ngan ukur kedah pencét dina alternatip balik deui ka vérsi anu sateuacanna.
  • Pencét dina pilihan pikeun ngamimitian, sistem bakal hoyong terang alesan pikeun dinonaktipkeun, sareng tangtosna éta bakal masihan anjeun béwara peringatan anu saluyu ngeunaan konsékuansi tina dinonaktipkeun vérsi ieu.
  • Sakali anjeun parantos maca sadayana inpormasi ieu, pencét kana alternatif na Balik kana vérsi anu sateuacanna, sistem bakal ngurus prosés na.

Pilihan anu sanés

Dina acara anu pamasangan Windows 10 ti pembaruan tina vérsi sateuacana alternatip nyaéta balikkeun alat-alatna kana suhunan pabrik, penting pikeun terang yén ieu bakal nganteurkeun alat-alat pikeun konfigurasi anu dipimilik nalika mésér, kalayan sistem operasi dasar.

Balik deui ka fungsi pabrik

  • Nuju bagian setélan.
  • Pilarian teras pilih alternatif tina update na kaamanan.
  • Pencét dina pilihan pikeun cageur.
  • Diantara pilihan anu sistem masihan, pencét on ngareset PC ieu, pencét mimiti.
  • Peta ieu bakal nembongkeun a jandela dialog dimana éta bakal nunjukkeun anjeun sababaraha pilihan:
    • Anjeun tiasa tetep file anjeun.
    • Dipiceun sadayana file na.
    • sarta pamustunganana ngareset setélan tina lawon. Pencét kana ieu.

Ngémutan

Upami anjeun milih cara ieu pikeun uninstall, hal anu paling hadé nyaéta Jieun cadangan tina sadaya file anu kami henteu hoyong leungit, sabab ku alternatip ieu kami bakal mupus masing-masing file, program sareng aplikasi anu urang gaduh dina DD.