Kumaha ngapdet Android? Ngamutahirkeun alat Android mangrupikeun prosedur panjang sareng rumitSakumaha aturan umum, pembaruan diperpanjang salami dua taun.

Upami ikon pembaruan henteu masihan anjeun hasil anu sukses sanaos pembaruanna aya, maka, dina hal ieu, panginten, anjeun peryogi instalasi firmware, mangrupikeun prosés Samsung anu khusus.

Ku alatan éta, cara anu paling gampang pikeun nyieun ieu parobihan tina hiji seluler ka anu sanés, sanaos hartosna sami, unduh firmware ti internét tur masangkeunana sacara manual.

Bisi teu tiasa ngalakukeun pembaruan ku OTA

  • Upami anjeun henteu acan berhasil ngapdet Samsung ku OTA, maka, parantos waktosna nganggo odin, mimitina, anjeun kedah ngaunduh ROM ditangtoskeun pikeun hapé anjeun.
  • Pariksa tautan Sannobile atanapi XDA Developers, verifikasi yén éta nomer modél leres, sami sareng anjeun, nomer ku nomer sareng hurup ku hurup, kusabab variasi anu tiasa nga-salah ngalereskeun vérsi ieu, kalayan akibatna Brik tina telepon anjeun.

Upami anjeun yakin yén file na leres, laksanakeun léngkah ieu:

  • Lumangsungkeun pikeun ngunduh software flashable ku Odin
  • Simpen dina folder
  • Pasang telepon dina modeu unduh-bumi + kakuatan + vol-
  • terus sambung Android kana komputer.
  • Teras unggah file kana kotak AP
  • Teras pencét dina ikon ngamimitian.

Kumaha ngapdet vérsi Android LG?

  • Versi LG ngagaduhan na parabot sorangan pikeun update na, éta super saderhana, sabab nganggo kedip-kedip euweuh "ku leungeun", kantun unduh programna ti LG, sambungkeun alatna sareng unduh pembaruan Android pikeun hapé anjeun.
  • LG nyarankeun éta ngalaksanakeun prosés tina komputer portabel, sabab pareum listrik tiasa ngarusak Bata.

Upami anjeun hoyong ngapdet vérsi Smartphone BQ

Perbarui perangkat lunak Android dina alat anjeun ngalangkungan reset hésé, éta mangrupikeun prosedur saderhana, laksanakeun pitunjuk ieu:

  • Primero unduh alatna dina komputer anjeun sareng unzipkeun éta
  • Simpen dina folder.
  • Lumangsungna ngabagi éta sareng masang alatna.
  • Tingali pikeun pilihan pangwangunan tina telepon sél anjeun, aktipkeun bootloader muka konci
  • Maka hurungkeun hapé anjeun Modeu Flastboot, pencét jeung tahan ikon kakuatan sareng ikon polumeu handap dina waktos anu sami.
  • Sanggeus sambungkeun telepon kana komputer.
  • Tungtungna masang firmware kasadia

Upami anjeun hoyong ngapdet vérsi Android

Anjeun tiasa nganggo program sanés sapertos: Flashtools mangrupikeun klasik mirip Odin, anu prosedur na sami tapi gampang.

  • Milarian file na naon anu rék dipasang
  • Lumangsungna pikeun nyimpen dina folder dina desktop.
  • terus pareuman telepon.
  • Sambungkeun kana komputer nganggo Flashtools muka, bari mencétan vol-
  • Sanggeus unggah file ieu dina Flashtools
  • tungtungna flash éta.

 Kumaha ngapdet versi Android OnePlus?

  • Ieu prosedur saderhana, sabab aya seueur rupa-rupa OnePlus, unduh ROM na tina halaman OnePlus
  • Teras simpen file dina mémori root alat sélulér anjeun.
  • terus balikan deui telepon dina modeu pamulihan, pikeun anu mareumanana sareng jaga Daya sareng tombol vol- diteken dina waktos anu sami-
  • Sanggeus klik install tina mémori internal, pilih file na.