Kumaha ngareset kata sandi akun pangurus dina Windows XP

Masalah kecap konci anu hilap parantos aya ti saprak jalma mimiti mayungan inpormasi na tina panon. Kaleungitan sandi akun Windows anjeun ngancam kaleungitan sadaya data anu anjeun anggo. Éta sigana moal aya anu tiasa dilakukeun sareng file berharga anjeun parantos leungit salamina, tapi aya cara anu sigana bakal ngabantosan anjeun lebet.

Reset sandi pangurus Windows XP

Sistem Windows ngagaduhan akun "Administrator" anu dilebetkeun, anu mana waé tindakan tiasa dilakukeun dina komputer, kusabab pangguna ieu ngagaduhan hak anu teu aya watesna. Ku ngakses "akun" ieu, anjeun tiasa ngarobih kecap akses pikeun pangguna anu aksés na leungit.

Baca langkung seueur: Kumaha carana ngareset kata sandi dina Windows XP

Masalah umum nyaéta sering, kusabab alesan kaamanan, kami masihan kecap akses administrator nalika pamasangan sistem sareng suksés hilap. Ieu anu nyababkeun teu cara pikeun asup kana Windows. Teras urang bakal nyarioskeun kumaha cara ngaksés akun administrator anu aman.

Sandi administrator henteu tiasa direset ku pakakas standar Windows XP, janten urang peryogi program pihak katilu. Éta disebat Offline NT Password & Registry Editor.

Persiapan média boot.

  1. Aya dua vérsi program dina halaman wéb resmi: nyerat kana CD sareng ka flash drive.

    Unduh utiliti tina halaman wéb resmi

    Versi CD mangrupikeun gambar cakram dina format ISO anu ngan saukur diduruk janten CD-ROM.

    Baca deui: Kumaha cara ngaduruk gambar ka disk di UltraISO

    Dina arsip sareng vérsi flash drive, aya file misah anu anjeun kedah salin kana medium.

  2. Teras, anjeun kedah ngaktipkeun bootloader dina flash drive. Hal ieu dilakukeun ngaliwatan garis paréntah. Nelepon ménu "Mimitian".sareng ngagedekeun daptar "Sadaya program"terus buka folder "Standar" sareng mendakan unsur na didinya "Simbol sistem".. Pencét kana éta. PCM tur pilih "Lumpat siga ...".

    Dina jandéla pilihan ngamimitian, pindah ka "Rekening pangguna parantos ditangtoskeun".. Administrator bakal ditugaskeun sacara standar. Pencét OKÉ.

  3. Dina garis paréntah, tuliskeun ieu:

    g:syslinux.exe -ma g:

    G - nyaéta hurup drive anu ditugaskeun ku sistem pikeun pendrive urang. Anjeun panginten ngagaduhan serat anu sanés. Saatos ngalebetkeunana, pencét Leumpang ka sareng nutup "Garis paréntah"..

  4. Balikan deui komputer, ngonpigurasi pikeun boot tina flash drive atanapi CD, gumantung kana versi utiliti anu parantos kami anggo. Sakali deui balikan deui, teras ngajalankeun program NT Sandi & Pendaptaran Editor program. Utilitasna didasarkeun kana konsol, nyaéta, éta henteu ngagaduhan antar muka grafis, janten anjeun kedah ngalebetkeun sadaya paréntah ku cara manual.

    Baca deui: Konpigurasikeun BIOS pikeun boot tina USB flash drive

Reset kecap konci

  1. Hal kahiji anu kedah dilakukeun saatos ngaluncurkeun utilitas nyaéta mencét Leumpang ka.
  2. Dihandap ieu kami ningali daptar partisi dina hard drive anu ayeuna nyambung kana sistem. Biasana, program nangtoskeun partisi mana anu bakal dibuka, sabab ngandung séktor boot. Sakumaha urang tiasa tingali, éta aya dina nomer 1. Tuliskeun nilai anu saluyu teras pencét deui Leumpang ka.

  3. Utiliti bakal milari folder file log dina drive sistem sareng nyungkeun konfirmasi. Nilai na leres, pencét Leumpang ka.

  4. Teras we milarian garis kalayan nilaina "Sandi ngareset [kaamanan sistem sam]" sareng tingali jumlah naon anu saluyu sareng éta. Sakumaha urang tiasa tingali, program parantos dipilih deui pikeun urang. Leumpang ka.

  5. Dina layar salajengna, kami ditawarkeun sababaraha tindakan pikeun dipilih. Kami resep "Édit data pangguna sareng kecap akses"… Naha hiji deui.

  6. Data ieu tiasa ngabingungkeun sabab urang henteu ningali "akun" anu disebat "Administrator." Nyatana, ieu aya masalah coding sareng pangguna anu urang peryogikeun disebat "4 @". Entong lebetkeun nanaon di dieu, ngan pencét Leumpang ka.

  7. Anjeun teras tiasa ngareset kecap akses, nyaéta, jantenkeun kosong (1) atanapi lebetkeun kecap akses anyar (2).

  8. Lebet . "1"terus urang pencét Leumpang ka sareng tingali yén kecap akses na parantos direset.

  9. Urang bakal ngaléngkah. «!», «Q», «n», «n». Saatos unggal paréntah, émut kanggo mencét Abdi lebet.

  10. Ngaluarkeun flash drive sareng hirupkeun mesin kalayan hotkey CTRL + ALT + HAPUS. Anjeun teras kedah boot tina hard drive sareng anjeun tiasa lebet salaku administrator.

Utilitas ieu henteu salawasna jalan leres, tapi éta hiji-hijina cara pikeun ngakses komputer upami anjeun kaleungitan "akun" administrator.

Aturan umum ngeunaan jempol penting nalika nganggo komputer anjeun: simpen kecap akses anjeun dina tempat anu aman salain ti folder pangguna dina hard drive anjeun. Nya sami sareng data sapertos kitu, karugian anu tiasa ngarugikeun anjeun pisan. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa nganggo flash drive atanapi, langkung saé, panyimpenan awan sapertos Yandex Disk.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?