Kumaha ngarobih atanapi Ngajempékeun béwara OS X

Sakumaha anjeun terang, OS X otomatis muterkeun sora nalika béwara anyar ditampi di Pusat Notifikasi. Sora standar ieu disebat "Basso." Upami anjeun henteu resep atanapi bosen, anjeun tiasa sacara gampil nganonaktipkeun atanapi ngagentoskeunana.

Pikeun nganonaktifkeun sora béwara pikeun program anu khusus:

  • Dibuka Sistem pangaturan sareng angkat ka tab Bewara
  • Pupus centang kotak "Puteran bip nalika béja ditampi."
  • Ngulang tindakan pikeun sadaya aplikasi anu anjeun hoyong bikeun.

Pikeun ngarobih sora standar Pusat Notifikasi, anjeun kedah ngalihkeun file audio anu sanés dina format .aiff kana folder sistem.

  • Mimiti, anjeun peryogi file audio anu énggal di.aiff. Anjeun tiasa ngarobih file naon waé kana format ieu atanapi ngaunduh tina Internet. Salaku conto, file sora tina komputer apel anu lami.
  • Ayeuna buka Finder teras arahkeun kana folder ~ / Perpustakaan / Sora. Jang ngalampahkeun ieu, anggo hotkey Paréntah + Pergeseran + G.
  • Mindahkeun file anu dipikahoyong kana folder ieu sareng ngaganti nami janten «Basso.aiff«
  • Ayeuna anjeun kedah ngabalikan panel béwara pikeun nerapkeun perobihanna. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku paréntah saderhana pikeun terminal: killall Pemberitahuan Pusat.

Pikeun mastikeun sora na diganti, anjeun tiasa nyetél panginget saatos 1 menit atanapi ngan ngantosan sababaraha béwara.

Tingali ogé:
Rahasia Milarian Sorotan.
Petunjuk ngabantuan pikeun ngagunakeun Finder.
Rahasia Safari dina OS X.
Subtleties nyaluyukeun volume dina OS X.
Sagala Rahasia Mac.