Kumaha ngarobih nami pangguna dina Spotify? Upami anjeun palanggan Spotify sareng hoyong diajar kumaha ngarobih nami pangguna anjeun maka anjeun kedahna sono kana artikel anu pikaresepeun ieu anu kami bawa pikeun anjeun. Di dieu kami bakal nunjukkeun naon pilihan anu tiasa anjeun jalankeun upami anjeun hoyong ganti nami anjeun dina platform ieu.

Spotify ayeuna salah sahiji aplikasi lintas platform anu pangsaéna numana pangguna ngagaduhan kamungkinan pikeun mikaresep eusi multimedia, audio, video sareng podcast ku cara anu gampang sareng nyaman. Sanaos data pendaptaran henteu tiasa dirobih, nami tampilan tiasa, sareng kami bakal nunjukkeun kumaha carana.

Léngkah pikeun ngarobih nami pangguna dina Spotify

Pikeun tiasa nganggo platform Spotify anjeun kedah ngadaptar ngalangkungan akun pangguna. Anjeun ogé tiasa ngakses antar muka ngalangkungan akun Facebook atanapi alamat email.

Pastina teh data log Éta henteu tiasa dirobih dina platform ieu, tapi aya unsur anu diidinan dirobah, contona nami tampilan urang.

Anjeun teu tiasa ngarobih data pangguna tapi nami tampilan na, sareng cara ngalakukeunana super saderhana. Dugi ka ayeuna anjeun ngan ukur tiasa ngaganti nami ti aplikasi sélulér, kusabab fungsi ieu henteu acan dilebetkeun kana versi peramban.

Tina aplikasi

Léngkah pikeun ngarobih nami pangguna dina Spotify langsung tina aplikasi anu saderhana. Anjeun tiasa ngadamel modifikasi ieu ti alat naon waé dimana waé anjeun ngagaduhan aplikasi Spotify dipasang, naha dina telepon sélulér anjeun, tablet atanapi PC.

Léngkah 1: Buka aplikasi

Léngkah munggaran anu kedah dipilampah nyaéta buka aplikasi Spotify dipasang dina alat kami. Maka urang kedah lebet sareng data pendaptaran pikeun maju dina prosedur.

Lengkah 2: Akses "Preferensi"

 

Sakali di jero aplikasi sareng saatos log in kami kedah kana pilihan "karesep"Lokasina di pojok kanan luhur layar. Pencét dina ikon gir.

Léngkah 3: Buka "Tingali Profil"

Saatos ngaklik ikon setélan anjeun bakal tiasa ngakses pilihan "Tingali profil"Di dinya anjeun kedah mencét dimana éta nyatakeun" Édit profil "pikeun tiasa ngarobih sababaraha data pangguna anjeun.

Léngkah 4: Lebetkeun "Ngaran tampilan"

Ayeuna anjeun kedah aksés kana pilihan "Ngaran nami"Sareng anjeun kedah nunjukkeun nami pangguna anu anjeun hoyong réréncangan ningali dina profil Spotify anjeun. Henteu ngan ukur anjeun bakal tiasa ngarobih nami pangguna, anjeun ogé bakal ngagaduhan kamampuan pikeun nyetél poto profil.

Léngkah 5: Pencét dina "Simpen"

Naha anjeun parantos nyetél nami pangguna anyar anjeun? Maka urang badé bérés. Sateuacan ngalakukeun éta, tong hilap pencét dina tombol "Simpen" kanggo nyimpen sadaya parobihan anu dilakukeun.

Saatos nuturkeun sababaraha léngkah anu parantos kami bébéja, inpormasi anjeun pikeun nunjukkeun bakal parantos dirobih geuwat di Daptar puter sareng kagiatan anjeun sareng rerencangan.