Kumaha cara ngarobih warna keyboard iPhone nganggo tweak Keyboard Warna

apel parantos nempatkeun posisi kibor di ios janten cukup praktis sareng fungsional sareng henteu ngijinkeun aplikasi anu sanés pikeun ngarobih na. Nanging, tampilan konci na parantos ngaganggu pikeun seueur jalmi. Tweak Cydia jailbreak anyar tujuanna pikeun mencerahkan keyboard sareng pangalaman ngetikna Keyboard warna.

Saatos masang extension, pilihan anyar nembongan dina ménu setélan. Di dinya anjeun tiasa ngonpigurasi sababaraha pilihan setting. Anu utama nyaéta téma keyboard. Menu ieu ngagaduhan 50 pilihan tata perenah. Item salajengna ngandung 16 pilihan tata letak sareng didesain kanggo ngarobih tampilan tombol pop-up nalika anjeun mencét.

Ogé touch up. Keyboard warna ngamungkinkeun anjeun nyetél gambar latar anjeun sorangan dina konci sareng ngarobah radius buleudna.

Panulis bakal nambahan topik anyar dina pembaruan tweak. Ayeuna Keyboard warna sayogi tina Maséhi pikeun $ 1,99.

Lea también:
Kumaha carana nambihan emotikon kana keyboard ios.
Kumaha carana ningkatkeun koreksi otomatis dina iPhone sareng iPad.
Kumaha carana nambihan fungsi énggal kana keyboard Chrome dina ios.