Kumaha ngaunduh d3d11.dll sareng ngalereskeun kasalahan D3D11 nalika midangkeun

Anyar-anyar ieu, pangguna sering kapendak kasalahan sapertos D3D11 CreateDeviceAndSwapChain, "DirectX 11 inisialisasi gagal", "Program henteu tiasa ngamimitian kusabab file d3dx11.dll leungit tina komputer" sareng anu sapertosna. Ieu sering kajadian di Windows 7, tapi dina sababaraha kaayaan, anjeun tiasa waé ngalaman masalah dina Windows 10 ogé.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina téks kasalahan, masalahna aya dina inisialisasi DirectX 11, langkung khususna, Direct3D 11, anu file d3d11.dll tanggel waler. Dina waktos anu sami, sanaos kanyataanna sareng pitunjuk ti Internét anjeun parantos tiasa ningali dina dxdiag sareng ningali yén DX 11 (komo DirectX 12) dipasang, masalahna tiasa tetep. Dina Buku Panduan ieu - detil ngeunaan kumaha ngalereskeun D3D11 CreateDeviceAndSwapChains error atanapi d3dx11.dll leungit tina komputer anjeun.

D3D11 bug ngalereskeun.

Anu nyababkeun kasalahan anu dimaksud tiasa sababaraha faktor, mahluk anu paling umum

  1. Kartu vidéo anjeun henteu cocog sareng DirectX 11 (dina hal ieu, ku mencét Win + R sareng ngetik dxdiag, anjeun tiasa ningali aya anu leres vérsi 11 atanapi 12 dipasang. Nanging, éta henteu nyarios nanaon ngeunaan kasaluyuan vérsi ieu sareng kartu vidéo, ngan upami file tina vérsi ieu dipasang dina komputer).
  2. Supir aslina anu pangénggalna henteu acan dipasang dina kartu grafik - dina hal ieu pangguna novice sering nyobian ngapdet driver nganggo tombol "Update" dina manager alat, ieu mangrupikeun cara anu salah: pesen anu "Supir henteu kedah pikeun dimutahirkeun »dina metoda ieu biasana henteu hartosna seueur.
  3. Windows 7 henteu ngagaduhan pembaruan anu diperyogikeun, anu tiasa nyababkeun kaulinan sapertos Dishonored 2 tetep meunang kasalahan, bahkan kalayan DX11, file d3d11.dll, sareng kartu grafik anu didukung.

Dua poin munggaran aya hubunganana sareng sami tiasa kajadian sareng pangguna Windows 7 sareng Windows 10.

Jalan anu leres pikeun kasalahan dina ieu nyaéta:

  1. Sacara manual unduh supir kartu vidéo asli tina halaman wéb resmi AMD, NVIDIA atanapi Intel (tingali, contona, Kumaha carana masang driver NVIDIA dina Windows 10) sareng masangkeunana.
  2. Buka dxdiag (pencét Win + R, ketik dxdiag teras pencét Enter), buka tab "Display" sareng handapeun "Drivers", milari lapangan "DDI for Direct3D". Kalayan nilai 11.1 sareng saluhureuna, kasalahan D3D11 henteu kedah némbongan. Upami nilaina langkung handap, éta sigana kusabab kurangna dukungan pikeun kartu vidéo atanapi supirna. Atanapi, dina kasus Windows 7, éta tiasa janten kurangna pembaruan platform anu diperyogikeun.

Anjeun ogé tiasa mariksa vérsi DirectX anu dipasang nyalira sareng didukung ku hardware dina program pihak katilu, contona dina AIDA64 (tingali Kumaha carana terang vérsi DirectX dina komputer anjeun).

Dina Windows 7, kasalahan inisialisasi D3D11 sareng DirectX 11 nalika ngajalankeun kaulinan modéren tiasa muncul sanajan driver anu diperyogikeun dipasang sareng kartu vidéo henteu lami. Kaayaan éta tiasa dibenerkeun sapertos kieu.

Kumaha ngaunduh D3D11.dll pikeun Windows 7

Windows 7 panginten henteu ngagaduhan file d3d11.dll sacara standar, sareng dina gambar-gambar dimana ayana, éta panginten moal tiasa dianggo sareng permainan énggal, nyababkeun kasalahan inisialisasi D3D11.

Éta tiasa didownload sareng dipasang (atanapi diénggalan upami anjeun parantos gaduh komputer) tina halaman wéb resmi Microsoft salaku bagian tina pembaruan anu dileupaskeun pikeun 7. Ngunduh file ieu nyalira tina sababaraha situs pihak katilu (atanapi nginjeum komputer sanés) henteu Disarankeun, teu dipikaresep éta bakal ngalereskeun kasalahan d3d11.dll nalika anjeun ngajalankeun kaulinan.

  1. Unduh Pembaruan Platform 7 Windows (pikeun Windows 7 SP1) - https://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=36805 pikeun pamasangan anu pas.
  2. Saatos ngaunduh file ieu, jalankeun sareng pastikeun pamasangan pembaruan KB2670838.

Sakali instalasi réngsé sareng saatos ngabalikan komputer, perpustakaan anu dimaksud bakal aya di lokasi anu leres (C: Windows System32), sareng henteu aya kasalahan anu bakal muncul sabab d3d11.dll henteu aya dina komputer anjeun atanapi kusabab D3D11 CreateDeviceAndSwapChains parantos gagal (asumsina anjeun gaduh pakakas anu cukup modern).