Kumaha ngazum Google Maps dina iPhone nganggo hiji ramo

Aplikasi peta apel anu munggaran dileupaskeun kalayan sékrési ios 6, sateuacan éta sadaya genggem apel nganggo aplikasi Google. Aplikasi Apple sorangan henteu nyugemakeun seueur pangguna, anu dimangpaatkeun ku pangembang Google ku ngaluncurkeun aplikasi sorangan di App Store.

Google Maps Éta parantos dirarancang pikeun ngempelkeun solusi kartografis anu pangsaéna, kalayan tujuan pikeun nyiptakeun aplikasi anu paling ramah pikeun pangguna kalayan antar muka anu lengkep, gampang sareng gancang pikeun milarian tempat dina peta.

Google parantos ngungkabkeun 10 fitur Google Maps pikeun iPhone sareng iPad anu henteu sadayana terang, sareng ngajantenkeun aplikasi langkung gancang sareng langkung gampang dianggo. Misalna dina Google Maps anjeun tiasa nyimpen labél anjeun nyalira. Pikeun nempatkeun pananda, ketok dina tempat anu dipikahoyong dina peta sareng tahan pikeun sababaraha detik. Tag ditambihan kana daptar anu tiasa anjeun anggo pikeun gampang napigasi obyék anu anjeun mendakan.

Fungsi anu sanés gunana Google Maps - nyaéta zum gancang. Pikeun ngirangan jarak ka obyék, cukup toél layar telepon dua kali nganggo hiji ramo, sareng pikeun ningkatkeun jarak ka obyék anjeun kedah némpél layar telepon sakali ku dua ramo.

Seiring sareng manipulasi ieu, anjeun ogé tiasa nganggo isyarat pikeun ngazum gede gambar anu sababaraha jalma terang sareng anu henteu dijelaskeun dina pedoman pangguna aplikasi éta. Pikeun ngazum gede bari nyekel alat ku hiji panangan, cukup toél layar telepon sakali sareng 'gesek ka handap'. Pidéo di handap jelas nunjukkeun kumaha kalakuan ieu.

Tulisan ngeunaan topik:
Unduh Google Maps pikeun iPhone, iPad sareng iPod Touch.
Peta gratis pangsaéna pikeun iPhone sareng iPad ti App Store.
Unduh Yandex.Navigator kalayan kontrol sora.
Unduh Navitel 7 - browser anu pangsaéna pikeun iPhone sareng iPad.