Kumaha cara ngirim pesen sareng email ti Pusat Bewara nganggo tweak Tulis

Naha anjeun badé nganggo email sareng pesen anjeun langkung gancang? Salaku conto, kirimkeun SMS atanapi email kalayan mencét tombol di Pusat Notifikasi? Ngepaskeun Nyusun Tina Repository ModMyi bakal ngabantosan anjeun!

Panulis tweak, pamekar rvirajm dianggo pikeun tombol-tombol dina Nyusun éta gaya apel anu sami anu dianggo pikeun tombol Facebook sareng Twitter di Pusat Notifikasi. Nanging, operasi tweak sareng "tombol resmi" aplikasi na béda. Tombol média sosial anu diwangun kana Pusat Bewara bakal ngaluncurkeun jandéla pop-up, bari Nyusun mangrupikeun jalan pintas kana aplikasi anu saluyu, mukakeunana dina modeu layar pinuh.

Nyusun Éta cocog pikeun anu hoyong ningkatkeun fungsionalitas Pusat Pemberitahuan tanpa ngarobih skéma warna umum.

Jailbreak nyabit-nyabit Nyusun éta ngan ukur tiasa dianggo dina alat anu nganggo ios 6 sareng langkung luhur.

Unduh tweak Nyusun Éta sayogi dina Repository ModMyi dina Cydia gratis.