Kumaha carana ngirim poto atanapi pidéo anu ngarusak diri dina Telegram

Kumaha carana ngirim poto atanapi pidéo anu ngarusak diri dina Telegram

telegramAplikasi olahtalatah anu kawéntar nawiskeun seueur fitur anu disumputkeun, sababaraha diantarana bahkan pangguna anu paling gemar henteu sadar.
Diantara fitur-fitur anu disumputkeun ieu, urang mendakan kamampuan ngirim poto atanapi video dumasar-waktos, maksudna, sarana komunikasi anu, ti mimiti muka alamatna, ngarusak diri.

Kumaha carana ngirim poto atanapi video anu ngaruksak diri dina ios

Pikeun ngirim pidéo atanapi poto anu parantos waktos tina alat ios, léngkah-léngkah pikeun nuturkeun sababaraha hal anu gampang sareng gampang.

  • Dibuka telegram;
  • Buka ruang obrolan ti réréncangan anu anjeun badé kirimkeun poto sareng bakal ngaruksak diri;
  • Pencét ikon klip sareng pilih poto anu anjeun badé kirimkeun, tapi henteu acan kirimkeun;
  • Buka éditor poto ku ngaklik poto deui sareng éta bakal digedéan;
  • Pilih ikon timer di katuhu handap;
  • Saatos némpél ikon waktos, pilih lilana kanggo poto éta bakal katingali saprak dibuka ku anu nampi.
    Éta tiasa nyetél dugi ka hiji menit waktos.
  • Kirimkeun poto.

Émut yén fungsi ieu ngan sayogi pikeun obrolan pribadi sareng sanés kanggo kelompok.

Kumaha carana ngirim poto atanapi video anu ngaruksak diri dina Android

Komo pikeun alat Android, aya sababaraha léngkah pikeun ngirim poto waktos:

  • Dibuka telegram;
  • Buka ruang obrolan ti réréncangan anu anjeun badé ngirim poto nganggo timer;
  • Pencét ikon klip sareng pilih poto tanpa ngirimkeun;
  • Buka éditor poto ku ngaklik poto deui sareng éta bakal digedéan;
  • Pilih ikon timer dina sudut katuhu handap sareng pilih pilihan na lilana pikeun anu anjeun tiasa ningali poto na saprak dibuka ku anu nampi. Waktos tiasa dugi ka menit.
  • Kirimkeun poto.

Deui, anjeun kedah netepkeun yén fitur na ngan ukur aya dina obrolan pribadi ayeuna.

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran telegram y tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook. Tong hilap kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari anu pinuh ku kupon eksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.