Kumaha carana ngatur aksés AnyDesk anu teu diawasan

AnyDesk mangrupikeun program anu saé pikeun nyambungkeun, ngatur sareng damel dina komputer jauh, salah sahiji anu pangsaéna (tingali Program manajemén komputer jauh anu pangsaéna). Salah sahiji fitur anu paling dipénta nyaéta aksés anu teu dirobih pikeun nyambung ka komputer jauh bari henteu kedah nampi sambungan na.

Tutorial ieu rinci kumaha ngonpigurasikeun aksés anu teu diawasan dina AnyDesk, sareng tambahan pikeun nuansa anu tiasa ngabantosan sareng ngajantenkeun langkung gampang. Anjeun ogé tiasa resep: Detil ngeunaan fitur sareng panggunaan AnyDesk pikeun jarak jauh ngendalikeun komputer anjeun.

Prosés setelan aksés anu teu diawasan dina AnyDesk

Akses anu teu diurus dikonfigurasi dina komputer anu anjeun badé sambungkeun salami éta dihurungkeun. Sateuacan neraskeun konfigurasi na, émut yén program AnyDesk kedah dipasang dina komputer, sanés ngan ukur diunduh sareng dijalankeun. Upami anjeun ningali tombol "Pasang AnyDesk" dina jandéla program utami, sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu, pencét kana éta sareng pasang éta.

Naon éta bakal masihan kami: sakali dipasang, AnyDesk bakal ngamimitian sacara standar sawaktos Anjeun ngahurungkeun komputer (diminimalkeun kana area béja dina kasus Windows 10, 8.1 sareng Windows 7) - anu hartosna urang tiasa ampir yakin yén sambunganna dina modeu anu teu diawasan bakal suksés.

Léngkah-léngkah salajengna pikeun ngonpigurasikeun aksés anu teu diurus nyaéta sapertos kieu:

  1. Pencét dina «Robah aksés aksés» dina jandéla program utami atanapi pencét dina tombol ménu, buka «Setélan», teras - bagian «Kaamanan» teras pencét dina tombol «Buka konci setélan kaamanan» (ieu peryogi hak administrator dina komputer, tanpa aranjeunna aksés anu teu diawasan teu tiasa diaktipkeun).
  2. Centang kotak "Ngidinan aksés anu teu dijaga".
  3. Lebetkeun kecap konci sareng konpirmasi sandi pikeun aksés anu teu diawasan kana AnyDesk.
  4. Ieu ngalengkepan konfigurasi: anjeun tiasa nyambung kana komputer ieu ku cara nuliskeun kecap akses sareng konpirmasi pangguna moal diperyogikeun dina komputer jauh (sanaos jandela panarima konéksi bakal muncul dina layar). Upami anjeun kersa, anjeun tiasa parios pilihan "Log in otomatis" sahingga anjeun moal dipénta kecap akses anjeun ka hareup.
  5. Langsung saatos ngalebetkeun kecap akses, jandela anu nampi konéksi dina komputer jauh bakal ngaleungit, sareng anjeun bakal ningali antar muka sistem jauh dina komputer anjeun.

Karakteristik tambahan.

AnyDesk ogé ngagaduhan sababaraha fitur tambahan anu ngajantenkeun konéktipitas langkung gampang atanapi langkung aman:

  • Dina tab Kaamanan, pikeun aksés anu teu diawasan, anjeun tiasa ngaktipkeun auténtikasi dua-faktor ngalangkungan aplikasi auténtikasi dina alat sélulér: dina hal ieu, salian ti kecap akses pikeun nyambung, anjeun kedah ngalebetkeun kode tina aplikasi éta.
  • Dina "Setélan" - "Antarmuka" - "Alias" anjeun tiasa nyetél nami kanggo nyambung ka komputer ieu sanés kode angka: sambungan na terasna tiasa langkung raoseun sareng landian langkung gampang diémutan.

Pidio

Kuring miharep anjeun kéngingkeun éta sareng anjeun teu ngagaduhan masalah ngatur sareng damel di AnyDesk. Upami anjeun masih ragu, naroskeun koméntarna, panginten kuring atanapi salah sahiji pamaca anu sanés tiasa nyarankeun solusi.