Kumaha ngonpigurasikeun bar aksés gancang dina Excel. Lamun maca judul hal kahiji anjeun geus nanya ka diri nyaeta, Naon bar aksés gancang dina Excel? Tong hariwang, kami bakal ngajelaskeun ka anjeun.

Bar aksés gancang dina Excel nyaéta fungsi loba dipaké ku seueur jalma anu henteu ngan ukur nganggo Excel, tapi sadayana program dina suite Office.

Jeung ieu ejemplo anjeun bakal jelas ngeunaan fungsionalitas bar aksés gancang dina Excel.

Álvaro nuju damel dina spreadsheet na dina tab Tata perenah halaman jeung anjeun kudu nyieun sél kandel. Jang ngalampahkeun prosés ieu anjeun kudu balik deui ka tab Ingamimitian jeung di kandel.

Naha bakal langkung gampang upami anjeun ngagaduhan bar dimana anjeun tiasa wani paduli kana tab anu anjeun damel?

Nya, dina tutorial salajengna urang badé nunjukkeun ka anjeun kumaha ngadamel kandel, atanapi fungsi anu sanés anu anjeun peryogikeun salaku tombol program sapertos mata uang, persentase, tombol citak, manajer nami ...

Anjeun siap? Muhun, hayu urang turun kana bisnis.

Kumaha cara nambihan tombol kana Quick Access Bar dina Excel

Mimitina, urang badé nunjukkeun ka anjeun kumaha nempatkeun tombol pilihan «Huruf tebal":

  • Klik-katuhu tombol asup "Font kandel" sareng milih "Tambahkeun aksés gancang ka toolbar".
  • Pariksa yén tombol geus ditambahkeun kana bar bener.
    Aksés gancang ku ngaklik katuhu dina ikon

    Aksés gancang ku ngaklik katuhu dina ikon

Kumaha ngonpigurasikeun bar aksés gancang dina Excel step by step

Salajengna, urang badé ngonpigurasikeun bar aksés gancang dina Excel pikeun gaduh sadaya pilihan anu aya.

  • Pencét tombol na "Saluyukeun Toolbar Aksés Gancang".
  • Ayeuna klik dina "Leuwih paréntah."
    Sesuaikeun Toolbar Aksés Gancang

    Sesuaikeun Toolbar Aksés Gancang

 

Dina tab di handap ieu, pilih pilihan ieu anu kami nyarioskeun ka anjeun:

  • Dina tab "Pilih paréntah" anjeun kedah milih "Sadaya paréntah ».
    Pilih Sadaya Paréntah

    Pilih Sadaya Paréntah

Tina pilihan ieu anjeun tiasa ngalebetkeun paréntah anu anjeun pikahoyong. Pikeun éta, anjeun ngan ukur peryogi:

  • "Pilih paréntah" ku ngaklik dinya.
  • Pencét Tambihkeun teras di Narima
    Tambahkeun paréntah

    Tambahkeun paréntah

Hapus paréntah tina Quick Access Bar dina Excel

Pikeun mupus paréntah, anjeun ngan ukur peryogi:

  • Klik katuhu tombol "Akses gancang"
  • Jeung klik dina "Hapus Bar Aksés Gancang dina Excel"
  • Pariksa yen sakabeh paréntah saméméhna ditambahkeun kana toolbar geus dihapus.
    Cabut Quick Access Toolbar

    Cabut Quick Access Toolbar

Aksés bar leungit

Meureun aya kasempetan nu aksés bar urang teu ningali eta, eta geus ngiles. Tong hariwang sabab gaduh solusi anu saderhana pisan.

Bar aksés, sapertos panel ménu atanapi program, boga fungsi pikeun tetep tetep. Upami anjeun henteu ningali bar luhur, anjeun panginten pencét tombol runtuh.

Pikeun ngajawab ieu, kantun buka tab ménu naon waé:

  • Pencét dina pilihan tampilan pita di pojok katuhu luhur (Nembongan salaku jandela kalawan panah).
    Pilihan presentasi

    Pilihan presentasi

Kalayan tutorial ieu kami ngarepkeun kami parantos ngabantosan anjeun mendakan kumaha nyetél bar aksés gancang dina Excel, sarta yén anjeun meunang nu leuwih seueur tina eta. Upami anjeun resep terang Kumaha miceun latar tukang tina gambar dina Excel terus ngotektak ik4.es.