Kumaha ngonpigurasikeun basa Rusia antarbeungeut dina Windows 11

Upami anjeun gaduh laptop atanapi komputer nganggo Windows 11 Inggris, Jerman, atanapi versi non-Rusia anu sanés, anjeun tiasa kalayan gampang ngaunduh basa antarmuka Rusia sareng masangna tanpa masang deui sistem operasi.

Dina tutorial ieu cara pikeun ngundeur tur masangkeunana Windows 11 Basa panganteur Rusia duanana resmi ti Microsoft, tapi rada béda. Windows 11 dina basa Inggris bakal dianggo sabagé conto, dina vérsi anu sanés léngkahna sami.

Nyetél basa panganteur dina Rusia dina Setélan

Cara munggaran pikeun ngaunduh pak basa sareng masang antarmuka basa Rusia nyaéta ngagunakeun Setélan Windows 11. Léngkahna bakal kieu:

  1. Buka Setélan liwat ménu Start atanapi ku mencét Win + I dina kibor anjeun, teras buka bagian Waktos & Basa sareng pilih Basa & daérah.
  2. Upami teu aya basa Rusia dina daptar basa, pencét tombol «Tambahkeun basa», upami aya, angkat ka lengkah 6.
  3. Lebetkeun "Rusia" dina widang teang basa, pilih teras pencét tombol "Salajengna".
  4. Pariksa pilihan "Pak basa" sareng "Setel salaku basa tampilan Windows kuring". Sésana unsur nyaéta tulisan leungeun sareng dukungan téks-ka-ucapan dina kawijaksanaan anjeun.
  5. Pencét tombol Pasang sareng ngantosan pamasangan pak basa parantos réngsé. Saatos masang sadaya komponén anu diperyogikeun, anjeun kedah kaluar sareng asup deui pikeun ngaktipkeun antarmuka Rusia. Kuring ogé nyarankeun nengetan lengkah 10.
  6. Upami anjeun gaduh Rusia dina daptar basa, pariksa naha anjeun tiasa milih basa antarmuka Rusia dina widang "Basa tampilan Windows", upami henteu, klik tilu titik di sisi katuhu basa sareng pilih "idiom".
  7. Dina "Pek basa" klik "Unduh" sareng ngantosan pak basa diunduh.
  8. Balik deui ka layar saméméhna sareng daptar basa sareng pilih "Rusia" tina daptar basa tampilan Windows.
  9. Anjeun bakal dipenta pikeun kaluar sareng asup deui pikeun basa tampilan anu dipikahoyong diaktipkeun; ngalakukeun eta.
  10. Sababaraha aplikasi tiasa teras tiasa dianggo dina basa sanés ti Rusia. Pikeun ngahindarkeun ieu, robih tatanan basa dina layar Waktos sareng Basa - Basa sareng Wewengkon (basa dina daptar tiasa nyered ku beurit dina titik-titik di kénca), teras pilih "Rusia" dina "Nagara". atawa wewengkon".

Ieu bakal ngarobih basa antarmuka Windows 11 ka Rusia.

Catet yén sababaraha item sistem (jarang) masih tiasa ditampilkeun dina basa Inggris - masang pak basa moal mangaruhan aranjeunna. Henteu aya perbaikan anu gampang pikeun ieu, ngan ukur pamasangan bersih tina versi Rusia Windows 11.

Kumaha ngundeur Rusia pikeun Windows 11 ti Microsoft Store

Pilihan sanésna nyaéta nganggo Microsoft Store pikeun ngaunduh pak basa Rusia pikeun panganteur Windows 11:

  1. Ngajalankeun Microsoft Store, ngetik Rusia dina kotak search.
  2. Dina hasil (dina Aplikasi atawa "Aplikasi") manggihan "Rusia localized panganteur pak" teras klik dina hasil ieu.
  3. Pencét kana tombol "Kéngingkeun".
  4. Jandéla pamasangan Language Pack muka, pariksa Basa Pack sareng Setel salaku basa tampilan Windows kuring, item-item sanésna aya dina kawijaksanaan anjeun. Klik tombol Pasang.
  5. Antosan prosés pamasangan réngsé, teras kaluar (anjeun tiasa pencét tombol logout langsung dina Setélan) sareng lebet deui supados basa antarmuka robih ka Rusia.

Sapertos dina kasus samemehna, kuring nyarankeun netepkeun Rusia salaku basa munggaran dina daptar basa anu sayogi dina Préferénsi, sareng robih daérah janten "Rusia" upami anjeun hoyong sadaya aplikasi dimimitian sacara otomatis dina basa Rusia.

Pidéo pidéo