Kumaha ngonpigurasikeun panda (Antivirus)? Ieu salah sahiji antipirus paling serbaguna di pasar, éta nawiskeun panyalindungan antipirus duanana pikeun PC ngeunaan alat sélular tina téknologi Android. Éta parantos nempatkeun dirina salaku salah sahiji karesep pangguna kusabab jumlah kaunggulan anu ditawarkeunana.

Sareng anu ayeuna perlindungan alat éléktronik urang penting pisan pikeun kaamanan urang sorangan, éta tina alat-alat ieu anu urang ngalaksanakeun kalolobaan transaksi komérsial bahkan dianggo, urang ngatur jaringan sosial sareng rekening bank, pondokna, praktis sadayana kahirupan urang.

daptar eusi

Naon éta nawiskeun ka pangguna na

Sakumaha anu parantos kami béjakeun ka anjeun, ieu salah sahiji antipirus paling serbaguna pasar, diantara hal-hal anu ditawarkeun ka pangguna na:

Perlindungan komputer, anjeun tiasa ngatur analisa anu dijadwalkeun atanapi ngalakukeun analisa ku cara manual.

Perlindungan alat USB, unggal-unggal anjeun nyambungkeun alat USB kana komputer, éta bakal dianalisis sareng ditolak upami ngagambarkeun ancaman.

Boga alat panyelamatKalayan ieu anjeun tiasa ngalakukeun analisis komputer naon waé sareng upami éta katépaan, éta bakal ngalaksanakeun operasi anu diperyogikeun pikeun disinféksi sareng fungsina anu saéna.

oge ngagaduhan modeu multimédia, anu tiasa dipercaya pikeun henteu muka jinis gangguan nalika anjeun maénkeun atanapi nonton sababaraha jinis eusi multimédia, sanaos éta bakal ngajaga komputer tina ancaman.

Ngaleupaskeun

Salah sahiji hal anu anjeun kedah terang nyaéta antipirus ieu gaduh dua vérsi hiji gratis sareng anu sanés anu anjeun kedah mayar kanggo ngagunakeunana, éta ogé nawiskeun alternatif pikeun nyandak sidang anu gratis, upami éta ngayakinkeun anjeun anjeun tiasa teras ngagaleuh.

Nu kahiji nyaéta nomeran halaman tina karesep anjeun pikeun unduh.

Sakali prosés ieu parantos dilaksanakeun, sistem bakal nyungkeun idin pikeun nyimpen file, anjeun kedah pasihkeun ka anjeunna.

Antosan dugi ka terang unduh lengkep.

Pamasangan

Sakali diunduh pilih pamasangan alternatif.

Sistem bakal naroskeun ka anjeun pikeun milih naha anjeun hoyong vérsi gratis atanapi Pro, nyaéta vérsi anu mayar. Pilih anu gratis.

Anjeun ogé bakal ngagaduhan pilihan pikeun nyandak sidang gratis salami 30 dinten sareng ti dituna mutuskeun upami anjeun hoyong vérsi Pro atanapi vérsi dasarna.

Pencét kana file program sareng ngaéksekusi file ieu, sistem bakal masihan anjeun indikasi anu saluyu pikeun stasiun.

Mangrupikeun sistem anu gampang dipikaharti, masihan paréntah konkrit sareng saderhana nuturkeun, anjeun kedah maca sacara taliti.

Konfigurasi

Sakali anjeun masang program dina PC anjeun, lebetkeun alternatif ménu, dina ieu anjeun bakal ningali séri konfigurasi, diantarana tina program analisa otomatis.

Pikeun alternatip ieu, pencét kana alternatip antipirus, pilih opsi pikeun dijadwalkeun scan sareng ngaktipkeunana.

Dina bagian Umum, pilih kotak status alternatip sareng aktipkeun.

Pilih jinis analisis kana program, nyaéta, upami éta umum atanapi ngan ukur ti daérah khusus PC.

Engké éta nunjukkeun sakalian kedahna dilakukeun, dinten-dinten dimana éta bakal lumangsung sareng tangtosna waktos analisa na.