Kumaha cara ngundeur audio tina whatsapp


Kumaha ngundeur audio tina WhatsApp

Urang sadayana terang yén pesen audio mangrupikeun cara anu saé pikeun gancang komunikasi sareng réréncangan urang. Ayeuna anjeun tiasa ngaunduh audio tina WhatsApp supados tetep salamina, salaku mémori. Salajengna, urang bakal ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun:

Lengkah 1: Buka WhatsApp

  • Jalankeun aplikasi WhatsApp.

Lengkah 2: Panggihan audio

  • Panggihan talatah audio nu Anjeun hoyong undeur.

Lengkah 3 - Pencét jeung Tahan

  • Ketok dina talatah jeung tahan eta pikeun sababaraha detik.

Lengkah 4: Unduh Pilihan

  • A menu bakal nembongan dina layar kalawan sagala rupa pilihan, kaasup download.

Lengkah 5 - Konfirmasi undeuran

  • Pencét teras download pikeun mastikeun kaputusan anjeun.

Lengkah 6: Disimpen Audio

  • Saatos prosés parantos réngsé, audio anu diunduh bakal disimpen dina alat anjeun.

Kumaha cara ngundeur file audio tina WhatsApp?

Ngundeur audios on Android Klik dina tilu titik tur pilih "Bagikeun". Pilarian file explorer tina ponsel anjeun teras klik. Pilih folder dimana anjeun hoyong nyimpen audio. Anjeun bakal geus sadia dina mémori internal alat Anjeun pikeun ngadéngékeun iraha wae nu Anjeun hoyongkeun.

Ngundeur audios dina iPhone Pindah ka paguneman dimana lokasina file audio. Toel jeung tahan audio nepi ka nembongan menu pop-up. Pilih "Unduh" pikeun nyimpen audio kana alat anjeun. Saatos file parantos diunduh, anjeun tiasa ngadangukeunana ku ngaklik mémo sora dina paguneman.

Kumaha cara ngarobih file audio WhatsApp ka MP3?

Pikeun ngarobih ieu, urang kedah ngaunduh aplikasi. Ieu kapanggih dina Google Play Store, sarta disebut Audio Manager pikeun WhatsApp, OPUS ka MP3. Éta mangrupikeun format OPUS anu dibangkitkeun WhatsApp nalika ngarékam catetan audio, kalayan tujuan éta ngan cocog sareng aplikasi ieu. Kalayan aplikasi ieu, urang tiasa ngarobih format OPUS ka MP3 tanpa aya watesan. Kalayan éta, urang tiasa ningali audio whatsapp tina alat naon waé anu cocog sareng file MP3 sareng ogé ngabagikeunana ngaliwatan jaringan sosial.

Naha kuring henteu tiasa ngaunduh audio WhatsApp?

Pikeun pariksa ieu, pastikeun yén kartu SD ngagaduhan ieu: Ruang panyimpen anu cekap. Upami anjeun gaduh rohangan anu cekap tapi tetep henteu tiasa ngaunduh file WhatsApp, anjeun panginten kedah ngahapus data WhatsApp tina kartu SD anjeun. Modeu ukur dibaca ditumpurkeun. Kartu SD dinonaktipkeun pikeun dianggo sareng WhatsApp. Upami sadayana henteu kunanaon tapi anjeun tetep henteu tiasa ngaunduh file WhatsApp, anjeun kedah ngahubungi jaringan atanapi panyadia alat anjeun pikeun ngalereskeun masalah.

Kumaha nyimpen file audio?

Pikeun nyimpen file audio atanapi ngarékam Pilih Simpen Salaku tina menu File atanapi tahan kenop Control teras pencét "a" sareng kursor beurit dina jandela Audio utama, Sebutkeun polder dimana anjeun hoyong nyimpen file, Pilih format ( AU, WAV, atanapi AIFF) tina menu Format Audio, teras klik tombol Simpen. Upami file disimpen salaku file anu dikomprés (.zip atanapi .rar), anjeun peryogi program ékstraksi sateuacan anjeun tiasa nyimpen file audio sacara efektif. Anjeun ogé tiasa ngaunduh file audio tina internét. Ngan milarian online pikeun file audio anu anjeun hoyong simpen teras klik "Unduh". Salajengna, pilih dimana anjeun hoyong nyimpen file audio dina alat anjeun teras klik "Simpen".

Kumaha ngundeur audio tina WhatsApp

WhatsApp mangrupikeun salah sahiji aplikasi olahtalatah instan anu pang populerna di dunya. Upami anjeun hoyong unduh audio WhatsApp, tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

Lengkah 1: Buka paguneman anu aya audiona

Kahiji, buka paguneman nu ngandung audio nu Anjeun hoyong undeur. Teras, ketok tombol "Langkung" di katuhu luhur layar, teras pilih "Audio".

Lengkah 2: Unduh audio

Ayeuna panggihan audio anu anjeun hoyong unduh, teras ketok tombol "Unduh" anu aya di handap. Audio bakal otomatis disimpen dina polder "Audios" telepon anjeun.

Lengkah 3: Dengekeun audio anjeun

Sakali audio parantos diunduh, ketok tombol "Play" sareng éta bakal ngamimitian maén. Anjeun ogé tiasa ngabagikeunana ka kontak anu ngirimkeunana atanapi ka jalma sanés.

Hal-hal sanés anu kedah diémutan

  • Pariksa sambungan internét anjeun: Pikeun ngundeur audio, Anjeun kudu boga sambungan Internet alus.
  • Kirimkeun audio tina perpustakaan anjeun: Anjeun oge bisa ngirim audios ti perpustakaan audio Anjeun.
  • Jieun audio anjeun sorangan: Upami anjeun hoyong ngadamel audio khusus, anjeun tiasa nganggo alat ngarékam audio WhatsApp pikeun ngarékam audio anjeun nyalira sareng ngabagikeunana ka kontak anjeun.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cara nransper poto ti icloud ka iphone