Kumaha unduh Canva pikeun PC. Canva kanggo PC tiasa diunduh ngalangkungan situs wéb penerbit sorangan. platform nyadiakeun a aplikasi desktop anu tiasa diunduh dina Windows sareng macOS. Sapertos dina versi wéb, alat panyuntingan ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun poster, spanduk, flayers, presentasi slide, publikasi pikeun jaringan sosial, diantara eusi visual grafis anu sanés.

Pamaké program ogé boga aksés ka ratusan témplat siap edit jeung ngaropéa, kitu ogé bisa nyieun proyék maranéhanana kalawan bébas. Ti ik4 Kami parantos nyiapkeun tutorial ieu pikeun ngajelaskeun anjeun kumaha carana ngundeur aplikasi pikeun pc. Dupi urang mimitian?

Kumaha unduh Canva pikeun PC léngkah-léngkah

"Kumaha

  1. Pikeun ngundeur Canva pikeun PC, buka situs wéb resmi penerbit canva.com teras pencét dina «perbawa»Dina ménu luhur, sakumaha anu katingali dina gambar di luhur.
  2. Lajeng manggihan bagian «download"sareng pilih versi pikeun Windows atawa macOS.
  3. Dina léngkah ieu, klik tombol «download»Jeung file bakal diundeur langsung.
  4. Jalankeun file anu diunduh pikeun masang program.
  5. La instalasi bakal ngamimitian jeung rengse otomatis, tanpa kudu ngajalankeun paréntah séjén.
  6. Saatos instalasi, buka program jeung asup nganggo kredensial anjeun atanapi jieun profil énggal pikeun ngaksés éditor.

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun pituduh pondok ieu tiasa ngabantosan anjeun. Upami anjeun mendakan tulisan anu pikaresepeun sareng anjeun badé neraskeun diajar trik ngeunaan kaulinan, sistem operasi atawa mesin pencari, kami nyarankeun anjeun nuluykeun ngotéktak ik4.es. Dugi ka waktos salajengna!