Kumaha ningali koordinat dina Google Maps? Penting pikeun anjeun terang yén Google Maps parantos janten alat favorit pikeun pangguna anu kedah nganggo peta sareng kartografi, dimotivasi ku aranjeunna tingkat luhur tina presisi, sajaba éta diwangun ku fitur pikaresepeun sareng anjeun tiasa ngadamel koordinat dina waktos anu singget.

Maka, anjeun tiasa nganggo peta Google ieu dina alat sélulér atanapi tablet, sacara logis nyambung kana Internét.

 Léngkah-léngkah ningali Koordinat dina Google Maps tina Android atanapi Tablet

Upami anjeun hoyong terang koordinat lokasi dimana anjeun ayana, laksanakeun léngkah ieu:

  • Ngahasilkeun buka aplikasi ti Google Maps dina alat sélulér anjeun atanapi Tablet.
  • Perbarui posisi ayeuna, éta bakal nandaan anjeun titik biru.
  • Sanggeus nahan handap dugi paku beureum némbongan.
  • Nalika anjeun ningalikeun alat ieu, dina kotak search, anjeun bakal ningali koordinatna, éta gampang sareng gancang.

 Kumaha cara nuliskeun Koordinat dina Google Maps?

Upami anjeun ngagaduhan koordinat sareng anu anjeun peryogikeun nyaéta nempatkeun éta dina Google Maps, turutan pitunjuk ieu:

  • Buka aplikasi ti Google Maps.
  • Teras panggihan kotak pamilarian, nyerat koordinatna naon anu anjeun pikahoyong.
  • Teras pencét milarian, anjeun bug beureum bakal muncul ditandaan dina peta, dimana éta tempat anu pasti koordinat anu anjeun milari.

 Léngkah-léngkah ningali Koordinat dina Google Maps tina Komputer

  • Primero buka Google Maps dina komputer, lian ti modél dasarna, sabab anjeun moal tiasa ningali koordinatna Ti dinya.
  • Sanggeus pilih lokasi anjeun, teras pencét kana ieu sareng ikon beurit katuhu.
  • Maka anjeun bakal kéngingkeun sababaraha pilihan dina ménu, pilih "Aya naon di dieu"Terus, éta bakal nunjukkeun koordinat anjeun. Gampang pisan.

 

 Fitur Google Maps

  • Anjeun tiasa nyieun daptar tina tempat karesep anjeun
  • Dina tab "Mobil”Nawarkeun anjeun inpormasi ngeunaan perjalanan anjeun dina hiji klik.
  • Bulu mata "Ku mobil”Nyayogikeun anjeun inpormasi ngeunaan perjalanan anjeun dina hiji klik
  • Anjeun bakal tiasa ngaunduh peta sareng nganggona offline.
  • oge anjeun tiasa nambihan halteu tina jalur anjeun.
  • Nya kitu, anjeun tiasa nyungkeun numpak Uber atanapi di Lyft.
  • Bagikeun lokasi anjeun sareng réréncangan anjeun.
  • kitu ogé nomeran pin dina peta supados rerencangan anjeun terang dimana anjeun ayana.

Kumaha carana kéngingkeun tampilan 3D sareng Google Maps?

Upami anjeun hoyong gaduh peta sareng gambar satelit, lakukeun léngkah ieu:

  • Lumangsungna pikeun ngamuat kota dina Google Maps teras pilih panempoan satelit.
  • Teras tingali dina kolom ikon, pencét kana anu "nempatkeun 3D"
  • Teras pencét éta sareng anjeun bakal dina modeu 3D, dina ieu, pencét sareng tahan ikon "pangawasan”Sareng dina waktos anu sami anjeun nyered beurit ngalangkungan peta ka ngarobih sudut sareng Dengdekkeun.

Tina Android

Kalayan Android anjeun, anjeun bakal tiasa ngalakukeun hal anu samiPikeun ngalakukeun ieu, tempatkeun dua ramo rada jauh dina peta, teras angkat ka luhur dina waktos anu sareng anjeun bakal ningali yén peta didengdekkeun dugi ka kéngingkeun pangaruh 3D.