Kumaha cara ningali lirik lagu dina Smart TV nganggo Spotify. Aplikasina Spotify oge sadia pikeun TV pinter tur ngamungkinkeun pamaké pikeun nuturkeun lirik lagu sacara real waktos. Dina basa Spanyol atanapi Inggris, fitur ieu ngagampangkeun kamampuhan pikeun ningali lirik lagu bari ngadengekeun eta. Tombolna sayogi pikeun modél merek TV utama sapertos Samsung o LG.

Fungsina nyaéta mangpaat pikeun pamaké pikeun neuleuman lirik lagu na malah nyanyi, simulating karaoke. Lajeng pariksa kaluar tutorial kami geus disiapkeun dina ik4.es pikeun nempo lirik lagu nu sadia dina Spotify ngaliwatan Smart TV Anjeun.

Kumaha ningali lirik lagu dina Smart TV sareng Spotify step by step

Kumaha cara ningali lirik lagu dina Smart TV nganggo Spotify

Kumaha cara ningali lirik lagu dina Smart TV nganggo Spotify

  1. Buka akun Spotify anjeun dina TV pinter. Pastikeun pikeun ngalakukeun éta leres pikeun ngamimitian disk atanapi daptar puter anu anjeun hoyong dangukeun.
  2. Pilih naon anu anjeun hoyong ngadangu. Penting pikeun dicatet yén mode aplikasi gratis henteu ngamungkinkeun anjeun milih lagu anu pasti. Ngan palanggan akun premium anu tiasa milih lagu, tanpa aya dina mode acak.
  3. Kalayan daptar puter dibuka, pilih naon anu anjeun hoyong dangukeun dina waktos éta. Jang ngalampahkeun ieu, ngan klik dina judul lagu jeung ngadagoan eta diputer. Upami akun anjeun gratis, anjeun kedah pencét tombol «ulin»Sareng tingali lagu mana anu dimimitian dina mode acak.
  4. Nalika lagu dibuka, tombol «Témbongkeun lirik»Bakal nembongan di bagean handap layar, upami sayogi. Lirik ngan ukur muncul dina basa anu aranjeunna diproduksi, sabab aplikasina henteu tiasa ngahasilkeun tarjamahan sakaligus.
  5. Lamun anjeun klik tombol, tingali lamun hurup mucunghul katuhu sanggeus. Dina layar, subjudul diputer nalika lagu maju. Pikeun nutup, kantun klik «Sumputkeun lirik"Di tempat anu sami.
  6. Upami anjeun hoyong ngiringan lirik lagu, Pilih lagu nu Anjeun hoyong dangukeun tur turutan lengkah nu sarua deui.
  7. Pencét tombol «Témbongkeun lirik»Deui, sakumaha dina lagu saméméhna, tur tingal lamun judulna nembongan. Upami henteu, malikan deui prosésna.

Sanaos aya aplikasi sanés anu dimaksudkeun ngan ukur pikeun subtitle lagu, Spotify nyalira nyayogikeun fungsi ieu pikeun pangguna. Upami Anjeun hoyong diajar basa Inggris saeutik atawa malah ngarti lirik lagu dina basa Spanyol dina jero, saukur Aktipkeun pungsi dina Smart TV anjeun terasrasakeun.

Kami ngarepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun terang cKumaha carana nempatkeun lirik lagu dina Smart TV ngaliwatan aplikasi Spotify. Upami anjeun ayeuna hoyong diajar mindahkeun musik ti Apple Music ka Spotify, teraskeun browsing ik4.es.