Kumaha ningali sabaraha pesen anu kuring kirimkeun dina WhatsApp? Upami anjeun hoyong aksés statistik WhatsApp sahingga terang saha anu paling anjeun berinteraksi atanapi bahkan sabaraha pesen anu anjeun kirimkeun kana kontak maka kami ngajak anjeun ulah sono kana tulisan ieu dimana kami nyaritakeun sadayana.

WhatsApp nyaéta aplikasi olahtalatah instan pang populerna sareng suksés dina taun-taun ayeuna. Saluareun cacat na, kaleresan aya jutaan pangguna terus milih éta tibatan aplikasi anu sanés sapertos Telegram. Dinten ayeuna anjeun tiasa diajar kumaha mendakan sabaraha pesen anu anjeun kirimkeun sareng saha anjeun paling ngaitkeun dina platform.

Léngkah-léngkah terang sabaraha pesen anu anjeun kirimkeun dina WhatsApp

Naha anjeun hoyong terang sabaraha pesen anu anjeun kirimkeun ka jalma anu tangtu ngalangkungan WhatsApp? Ayeuna anjeun tiasa mendakanana ku nuturkeun sababaraha léngkah saderhana sareng praktis anu bakal kami ngajarkeun anjeun di handap.

Ngaliwatan platform anu sami anjeun tiasa aksés unggal statistik anjeun Sareng cara éta terang saha kelompok atanapi jalma anu anjeun paling sering ngobrolkeun ngaliwatan WhatsApp. Janten hayu urang buka naon anu urang sumping.

Kalayan ieu anjeun tiasa ngagaduhan pengertian anu langkung saé pikeun jumlah pesen anu anjeun parantos bagikeun ngalangkungan akun WhatsApp anjeun sareng saha waé pangguna atanapi kelompok anu anjeun paling gaduh kagiatan.

Léngkah 1: Buka aplikasi

Kanggo terang sabaraha pesen anu kuring kirimkeun dina WhatsApp, hal anu mimiti dilakukeun nyaéta buka aplikasi. Buka layar utama alat sélulér anjeun teras pencét dina ikon aplikasi WhatsApp.

Léngkah 2: Pencét kana tilu titik-titik nangtung

Sakali anjeun parantos muka aplikasi WhatsApp dina telepon sélulér anjeun, anjeun kedah pencét kana tilu titik nangtung anu nembongan di belah katuhu luhur layar. Ku cara kieu anjeun bakal tiasa ngakses sababaraha pilihan.

Léngkah 3: Pencét dina "Setélan"

Nalika pilihan anu sanés ditampilkeun, anjeun kedah pencét dina "Setélan" teras lebetkeun bagian "Data sareng panyimpenan". Dina sababaraha telepon sélulér pilihan ieu tiasa ditingali kalayan nami sanés, contona "Pamakéan Data sareng Panyimpenan"Atanapi" Panganggoan jaringan "

Léngkah 4: Pencét dina "Paké Storage"

Ku ngaklik pilihan "Anggoan neundeun”Anjeun bakal tiasa ngagaduhan aksés kana daptar sareng sadaya kontak anu anjeun damelkeun komunikasi. Tepat di sisi katuhu unggal kontak anjeun bakal ningali nomer anu nuduhkeun jumlah rohangan anu paguneman dina alat sélulér anjeun.

Léngkah 5: Pilih kontak anu anjeun pikaresep

Pikeun ngagaduhan catetan anu langkung spésifik, éta bakal cekap pikeun pencét dina salah sahiji kontak anu muncul dina daptar. Ngaklik kontak éta bakal nembongkeun jandéla anyar nganggo statistik.

Dina statistik éta bakal kagambar jumlah pesen, poto, stiker, video sareng file sanés anu parantos kami bagikeun sareng jalma éta. Upami anjeun marios unggal kontak anjeun bakal tiasa mendakan mana anu langkung seueur paguneman sareng anjeun.

Prosedur ieu ogé anjeun tiasa ngalakukeun éta tina komputer naon waé. Éta ngan bakal cukup pikeun ngakses WhatsApp Wéb sareng lebet kana akun kami. Ayeuna balikan deui léngkah anu sami anu ditétélakeun di luhur sareng voila.