Kumaha ningali sabaraha pesen dina obrolan?

Kumaha ningali sabaraha pesen dina obrolan? Komunikasi na éta parantos ningkat kalayan sumpingna alat sélulér komo deui pikeun alat pinter, anu ngamungkinkeun pikeun nambihan olahtalatah téks salaku prinsip dasar interaksi sosial, khususon berkat aplikasi jaringan sosial. Upami anjeun hoyong terang sabaraha pesen anu anjeun kirimkeun ngalangkungan médium ieu, teraskeun maca.

Dina béda aplikasi olahtalatah sareng dina rohangan anu dirancang pikeun komunikasi dina jaringan sosial, anjeun tiasa sacara gampil ningali sabaraha pesen anu anjeun kirim. Ampir sadaya obrolan anjeun bakal mendakan cara ningali jumlah pesen anu parantos diserat didinya.

Nanging, terang jumlah pesen anu dikirim sareng ditampi ku unggal obrolan henteu teras-terasan aya inpormasi dina aplikasi. Masih, aya sababaraha trik anjeun tiasa diajar masihan sakedik inpormasi ngeunaan olahtalatah téks tina aplikasi karesep anjeun. Pikeun hal ieu, WhatsApp sareng Telegram.

daptar eusi

Dina WhatsApp

  • Pangseueurna gancang sareng gampang Pikeun ningali sabaraha pesen anu parantos ditulis dina obrolan éta ngan saukur pikeun muka aplikasi. Tungguan sababaraha detik pikeun dimuatna sareng anjeun bakal ningali sadaya pesen anu parantos dikirim ka anjeun disorot ku ikon di sisi katuhu unggal obrolan.
  • Nanging, ieu modality éta ngan ukur ngamungkinkeun anjeun terang pesen anu ditampi ti saprak terakhir kali anjeun ngalebetkeun aplikasi.
  • Tapi pikeun ningali jumlah total pesen anu parantos ditulis dina unggal paguneman, kuring wartosan anjeun yén anjeun moal tiasa ngalakukeunana pikeun alat Android atanapi ios. Sateuacanna, fungsi ieu sayogi dina panganteur aplikasi, tapi éta ditumpurkeun dina terakhir
  • Hiji-hijina inpormasi anjeun bakal nampi perkawis ieu, nyaéta jumlah total pesen anu dikirim dina sét sadaya obrolan. Pikeun ieu, ukur nerapkeun paréntah anu kuring masihan anjeun di handap:
  • Buka aplikasi teras pencét ikon tilu titik anu aya di sudut katuhu luhur. Anjeun kedah lebetkeun Aduhkeun` sareng teras Simpen sareng data`. Engke lebet 'Pamakéan data'.
  • Di tukang anjeun tiasa ningali konsumsi sababaraha fungsi telepon dina MB, diantawisna anjeun bakal mendakan ´Messages´ sareng total pesen dikirim sareng nampi.

Dina Telegram

Dina aplikasi ieu, tiasa terang jumlah total pesen per obrolan dimungkinkeun pikeun nuturkeun prosedur anu sami anu dijelaskeun pikeun WhatsApp:

  1. Buka aplikasi sareng upami ngobrol gaduh waktos Tanpa mukakeunana, anjeun bakal tiasa ningali pesen anu ditampi ti saprak terakhir kali anjeun lebet.
  2. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa terang jumlah total pesen anu ditampi ku cara ieu:
  3. Pencét ikon na jalur horisontal nuju belah kénca juru luhur. Dina tab anu ditampilkeun lebetkeun ´Adjustes´ teras dina bagian ieu nomeran ´Data sareng panyimpenanâ.
  4. Lebetkeun ayeuna 'Pamakean data' sareng anjeun bakal niténan jumlah barang anu dikirim sareng anu ditampi, ogé jumlah bait anu dikirim sareng ditampi kanggo unggal item, dimana anjeun teras mendakan pesen sora sareng pidéo. Buka tungtung pikeun mariksa total data anu dikonsumsi.
  5. Anjeun bakal tiasa terang inpormasi terakhir ieu pikeun mobile boh Wi-Fi sareng Roaming.

Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.