Kumaha ningali sadaya kecap akses anu disimpen dina telepon Android. El Pangatur sandi Android nembongkeun sagala kecap akses dipaké dina akun Google didaptarkeun dina telepon. Pangatur sandi nyaéta gunana pikeun mariksa aplikasi anu dilebetkeun ku pangguna via autocomplete. Éta ogé mungkin pikeun terang tingkat kaamanan tina Kapercayaan, salian ti ngarobah kecap akses dituduhkeun salaku rapuh ku sistem.

Ieu dijelaskeun kumaha ningali sadaya kecap akses anu disimpen dina Google nganggo Manajer Sandi Android sareng kumaha mupus kecap akses tina telepon.

Kumaha ningali sadaya kecap akses anu disimpen dina telepon Android léngkah-léngkah

  1.  Buka setélan Android sareng angkat ka «Google"pikeun lalajo manajer sandi google Chrome.
    Ladenan sareng karesep Google

    Ladenan sareng karesep Google

  2. Manggihan sawah "AutoComplete".
    Google ngalengkepan

    Google ngalengkepan

  3. Sakali di jero, anjeun bakal ningali pilihan anu disebut «kecap akses". Anjeun kedah klik pilihan éta.
    Kecap aksés disimpen

    Kecap aksés disimpen

  4. Tingali daptar jasa anu anjeun lebet sareng akun Google anjeun dina layar. Kecap akses nu disimpen dina Chrome jeung ladenan sejenna numbu ka login perusahaan Anjeun dipintonkeun.
  5. Toel hiji item sareng lebetkeun PIN smartphone anjeun pikeun ningali kecap akses. Lamun disumputkeun, ketok ikon panon pikeun nembongkeun eta.
  6. Toél «édit»Pikeun ngarobah sandi atawa«mindahkeun»Pikeun ngahapus.
  7. Tina halaman dimana kecap konci anu disimpen ditampilkeun, milarian bagian «Pariksa sandi"Jeung touch"Pariksa kecap akses»Pikeun pariksa tingkat kaamanan kode anjeun. Toél tombol «Aksés' Verifikasi Sandi'»Sareng pastikeun idéntitas anjeun nganggo PIN atanapi bacaan biometrik anjeun.
  8. Tingali laporan ngeunaan tingkat kaamanan kecap akses anjeun. Buka salah sahiji widang teras ketok «sandi robah»Dina item nu geus compromised kaamanan.

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun terang kumaha kedahna pariksa kecap akses nu disimpen ngaliwatan telepon Anjeun. Upami anjeun resep kana tulisan ieu sareng hoyong terang kumaha ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun subtitles ti Android, teraskeun browsing ik4.es.