Kumaha nonton langsung di Instagram tanpa ditingali? Hirup dina Instagram Aranjeunna parantos janten salah sahiji alat anu pangsaéna anu ditawarkeun aplikasi kasohor ka masing-masing pangguna na. Terkenal sareng henteu kasohor nganggo fitur anu luar biasa ieu pikeun nyiarkeun langsung sareng ngahubungi sareng sadaya pengikutna.

tapi Naha anjeun tiasa ngabayangkeun tiasa nyambung kana siaran langsung di Instagram sacara anonim? Ayeuna tiasa sareng urang bade ngajelaskeun kumaha carana ngahontal éta gancang sareng super gampang. Janten anjeun tiasa nyambung kana kahirupan tanpa aranjeunna terang yén anjeun nyambung.

Ngajaga anonimitas dina Instagram

Perkara naon sababna anjeun gaduh, anu penting nyaéta yén anjeun tiasa ngakses siaran langsung ti Instagram tanpa ngungkabkeun idéntitas anjeun anu sajatiNaon deui, moal aya anu terang yén anjeun nyambung pikeun hirup.

Sanaos éta téh trik kirang dikenal ku pangguna tina jaringan ieu, dinten ieu kami hoyong bagikeun ka anjeun. Ayeuna anjeun gaduh pilihan pikeun nyambung kana siaran langsung ngalangkungan Instagram tanpa anu sanés terang yén anjeun ningali langsung.

Nalika pangguna mimiti nyiarkeun langsung ti Instagram, nami jalma anu nyambung kana pangiriman na némbongan. Nanging, aya trik anu pikaresepeun anu tiasa ngabantosan urang nyegah batur tina terang iraha urang parantos ngiringan langsung di Instagram.

Unduh Kisah IG pikeun penyuluhan Instagram

Naha anjeun pikir teu mungkin ningali langsung dina Instagram tanpa ditingali? Kami kuciwa ngawartosan anjeun yén anjeun parantos ngalakukeun kasalahan. Ayeuna aya program sareng aplikasi anu tiasa ngabantosan kami pikeun nénjo siaran langsung tanpa pangguna anu sanés terang yén kami parantos ngagabung kana siaran éta.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta unduh sareng pasang ekstensi anu disebat IG Stories pikeun Instagram. Ngaliwatan ekstensi ieu kami bakal tiasa ningali siaran langsung dina Instagram tanpa ditingali ku pangguna sanésna.

Naha anjeun parantos ngagaduhan éksténsif dipasang dina komputer anjeun? Saé pisan. Ayeuna urang ngan saukur kedah aksés ka halaman Instagram resmi sareng lebet sareng data pendaptaran kami.

Ayeuna urang kedah pencét dina IG Stories pikeun ikon penyuluhan Instagram anu némbongan di gigireun palang alamat peramban kami. Maka kami bakal klik dina pilihan "Buka Cerita IG".

A new window di mana anjeun tiasa ningali sareng ngaunduh pidéo sareng carita Instagram langsung. Tangtosna, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun éta sareng akun anu anjeun nuturkeun dina platform.

Janten saderhana sareng gancang anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan stalking akun Instagram naon waé sareng marios sadaya carita sareng hirup sacara anonim.

Tingali carita Instagram sacara anonim

Ngan anjeun ngagaduhan pilihan pikeun ningali siaran langsung sacara anonim, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta ku carita atanapi carita Instagram. Anu kedah urang lakukeun nyaéta ngetik halaman tina Weyntag sareng nyerat nami akun anu urang badé tumpuk.

Jalan dieu anjeun bakal ngagaduhan aksés ka sadaya carita anu diterbitkeun dina akun éta tanpa anjeunna terang yén anjeun ngempelkeun anjeunna.