Kumaha cara ningalikeun cuaca sareng inpormasi RAM anu sayogi dina bar status ios 7

Kumaha cara ningalikeun cuaca sareng inpormasi RAM anu sayogi dina bar status ios 7

Toko resmi tina apel aplikasi boga loba aplikasi nu ngidinan Anjeun atawaKéngingkeun inpormasi ngeunaan jumlah RAM gratis ayeuna dina alat anjeun, ramalan cuaca, sareng seueur deui.enya Nanging, sadaya utilitas ieu ngagaduhan hiji kalemahan anu signifikan - henteu mampuh nampilkeun paralel sareng aplikasi anu sanés.

Kanyataanna, naon gunana ngukur RAM lamun teu bisa ngajalankeun aplikasi sumberdaya-intensif jeung ngawas "konsumsi" maranéhanana sacara real waktu? Tapi aktip resmi teu bisa ngarobah panganteur ios, nu teu bisa disebutkeun keur Cydia jailbreak tweaks kawas statusmodifier na kaayaan cuaca. Anu kahiji ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun bar status tina ios 7 nyoplokkeun atanapi nambahkeun informan anyar, kaasup indikator beban modul RAM. Anu gunana, dina setélan, anjeun bahkan tiasa nyetél laju refresh data dina sababaraha detik.

Statuscuaca: tweak dikembangkeun ku sobat heubeul urang Smartviper E75, kahareupna boga pungsi leuwih modest, kumaha oge, nyadiakeun aksés ka informasi cuaca, nu leuwih relevan pikeun loba pamaké. Tweak ogé ngagaduhan sababaraha setélan: anjeun tiasa nyetél laju refresh. Témbongkeun suhu hawa dina Celsius atanapi Fahrenheit, jsb. Perhatoskeun ogé yén bar cuaca dina bar status interaktif sareng anjeun tiasa ngaluncurkeun aplikasi Cuaca asli ios 7. Tetep nambihan yén duanana tweak tiasa diunduh gratis tina gudang modmyi.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online