Kumaha nyalin tautan kana profil Instagram anjeun

Kumaha nyalin tautan kana profil Instagram anjeun

Cara anu paling merenah pikeun ngabantosan kulawarga, babaturan sareng kolega anjeun mendakan profil Instagram nyaéta ngirim tautan ka halaman. Dina gilirannana, éta tiasa disalin ku sababaraha cara.

Salin tautan kana profil Instagram anjeun nyalira

Masing-masing cara anu disarankeun bakal ngamungkinkeun anjeun gancang kéngingkeun alamat halaman Instagram anjeun.

Metode 1: Smartphone.

Aplikasi Instagram ngagaduhan kamampuan pikeun gancang nyalin tautan kana halaman pangguna sanésna. Hanjakalna, fungsi ieu henteu aya pikeun halaman anjeun nyalira.

Baca langkung seueur: Kumaha nyalin tautan dina Instagram

Nanging, anjeun tiasa kaluar tina kaayaan kantun nyalin tautan tina naon waé publikasi dina akun anjeun - ngalangkungan éta, pangguna bakal tiasa ngakses halaman.

Punten perhatoskeun yén cara ieu ngan ukur tiasa dianggo upami profil anjeun kabuka. Upami akun anjeun ditutup, jalma anu nampi tautan, tapi henteu ngalanggan anjeun, bakal ningali pesen kasalahan aksés.

  1. Ngajalankeun aplikasi. Di handapeun jandela, klik tab kahiji di belah katuhu pikeun muka profil anjeun. Pilih gambar naon waé anu ditempatkeun dina halaman.
  2. Di pojok kanan luhur, pencét ikon ku tilu titik. Menu tambahan bakal nembongan dina layar, dimana anjeun kedah milih "Bagikeun"..
  3. [Klik tombol] «Salin tautan».. Ti ayeuna, URL gambar aya dina clipboard alat, anu hartosna éta tiasa dikirim ka pangguna anu anjeun hoyong bagikeun alamat akun.

Metode 2: Vérsi wéb

Anjeun tiasa kéngingkeun tautan kana halaman ngalangkungan vérsi wéb Instagram. Cara ieu cocog pikeun alat naon waé anu ngagaduhan aksés Internét.

Buka instagram

  1. Arahkeun dina browser naon dina komputer atanapi smartphone anjeun ka situs jasa Instagram. Upami diperlukeun, pencét tombol. "Lebet".teras lebet kana profil.
  2. Pencét kana ikon di juru katuhu luhur anu ditingalikeun dina screenshot di handap pikeun buka profil anjeun.
  3. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nyalin tautan profil tina palang alamat panyungsi anjeun. Éta parantos!

Metode 3: Éntri Manual

Anjeun ogé tiasa sacara manual numbu halaman anjeun, sareng percanten ka kuring, éta henteu sesah pikeun dilakukeun.

  1. Alamat tina profil Instagram naon waé ngagaduhan bentuk sapertos kieu:

    https://www.instagram.com/[логин_пользователя]

  2. Janten pikeun kéngingkeun alamatna persis kana profil anjeun, sanés [имя_пользователя] anjeun kedah ngagantikeun nami pangguna Instagram anjeun. Salaku conto, akun Instagram kami ngagaduhan nami pangguna lumpics123Janten tautan na bakal siga kieu:

    https://www.instagram.com/lumpics123/

  3. Nya kitu ogé, ngadamel URL akun Instagram anjeun.

Masing-masing cara anu disarankeun gampang sareng mampu dilakukeun. Kami arep tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.