Kumaha cara ngarobih sensitipitas mikropon dina Android

Metode 1: Parabot Sistem

Sababaraha alat Android ngadukung nyaluyukeun sensitipitas mikropon tanpa peryogi alat pihak katilu. Dina hal ieu, éta mangrupikeun menu rékayasa anu disebat, anu nawiskeun langkung seueur pilihan pikeun ngatur fungsi alat.

  1. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta ngalebetkeun menu rékayasa nganggo salah sahiji metode anu dijelaskeun dina tulisan ieu.

    Baca deui: Kumaha carana nuliskeun menu rékayasa dina Android

    Upami teu salah sahiji metodeu di luhur nyababkeun naon waé, smartphone anjeun paling henteu ngagaduhan setelan rékayasa.

  2. Setelan ieu biasana dikelompokkeun dina daptar - barang anu jawab setelan mikropon nyaéta "Audio"lebet kana.
  3. Teras pilih pilihan na "Modeu normal".
  4. Anjeun tiasa langsung ngaluyukeun sensitipitas mikropon pikeun telepon Internét (pilihan "Yap") sareng telepon konvensional (parameter "mikro"), hayu urang nganggo anu terakhir.
  5. Pangaturan sensitipitas sayogi masing-masing kanggo unggal tingkat polumeu, urang peryogi "Tingkat 6"..

    Teras tangtukeun nilaina - nempatkeun maksimal (dina conto urang 255) henteu disarankeun, éta pantes dilebetkeun indikator pikeun ngamimitian 64.

  6. Balikan léngkah sateuacanna pikeun sadaya tingkatan sésana. Saatos operasi ieu, tutup sadaya aplikasi anu dijalankeun sareng balikan deui Smartphone.
  7. Metode ménu rékayasa pang éfisiénna, tapi lumaku pikeun sajumlah alat anu kawates.

Cara 2: Amplifier Mikropon

Dina smartphone tanpa setelan anu disumputkeun, solusi pikeun masalah urang ayeuna nyaéta nganggo aplikasi pihak katilu. Anu mimiti tina ieu bakal janten Mikropon Amplifier.

Unduh Microphone Amplifier ti Google Play Market

  1. Ngajalankeun program sareng pasihan sadayana idin anu diperyogikeun.
  2. Teras diklik "Lebetkeun panguat".
  3. Ménu pangaturan némbongan. Slaider tanggung jawab pikeun ningkatkeun volume "Keuntungan audio", mindahkeun ka katuhu ka nilai anu cocog.
  4. Teras pencét éta «Hurung / Pareum» dina panel di handap pikeun nerapkeun perobihanna.
  5. Aplikasi ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pangguna anu mendakan solusi sanés rumit teuing.

Metode 3: Ngaganti mikropon

Cara anu paling rumit sareng mahal, tapi anu ngajamin operasina, nyaéta ngaganti mikropon ku anu langkung kuat atanapi kualitas anu langkung luhur. Komponénna nyalira sareng padamelna murah, janten kami nyarankeun ka pusat jasa.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: