Kumaha nyambungkeun iteuk selfie kana iPhone anjeun


Kumaha nyambungkeun iteuk selfie kana iPhone anjeun

Ampir kabéh pangguna iPhone nyandak poto selfie, nyaéta poto potrét anu diciptakeun nganggo kaméra payun. Supados lénsa iPhone tiasa néwak langkung seueur, alat sapertos selfie stick (monopod) dianggo. Sareng tulisan ieu bakal nyarios ngeunaan kumaha anjeun tiasa nyambung.

Sambungkeun iteuk selfie kana iPhone

Tongkat selfie mangrupikeun alat anu saé pikeun pelengkap iPhone anjeun sareng sampurna pikeun acara masal, perjalanan, sareng kumpul sareng rerencangan. Aya dua jinis iteuk selfie: kabel sareng nirkabel. Anu kabel nyambung ka iPhone liwat jack headphone, sedengkeun anu nirkabel gaduh modul Bluetooth internal.

Pilihan 1: Sambungkeun monopod kabel

ios nawiskeun kamampuan ngadamel poto dina iPhone kalayan tombol polumeu, sareng panyipta alat tambahan pikeun nyandak poto sareng video, khususna selfie stick, parantos ngamangpaatkeun pilihan ieu.

  1. Lebetkeun iPhone anjeun kana wadah iteuk teras sambungkeun kabel kana jack headphone.
  2. Luncurkeun kaméra smartphone sareng pindah kana modeu motret hareup.
  3. Pencét tombol jepret dina gagang tiwu pikeun moto. Dina momen salajengna, poto kedah dipoto.

Pilihan 2: Sambungkeun monopod nirkabel

Model monopod paling modéren teu gaduh kabel: anjeun bakal némbak berkat sambungan Bluetooth.

  1. Hurungkeun iteuk selfie - pikeun ieu, anjeun kedah ngalihkeun awak anjeun kana posisi anu aktip.
  2. Teras, anjeun kedah masangkeunana. Pikeun ngalakukeun ieu, buka setélan telepon anjeun teras pilih "Bluetooth"..
  3. Aktipkeun sambungan nirkabel. Telepon bakal ngamimitian milarian alat, anu hartosna saatos sakedap monopod anu nyambung bakal némbongan dina layar sareng anjeun kedah milih.
  4. Biasana konéksi dipasang saatos ieu, atanapi telepon badé nyungkeun kecap akses pasanganna, anu kedah didaptarkeun dina kotak atanapi dina pitunjuk tripod. Upami diperlukeun, tangtukeun éta.
  5. Sakali papasangan parantos réngsé, anjeun tiasa nutup jandéla setélan, lebetkeun iPhone anjeun kana Lawu sareng mimitian aplikasi poto sareng pidéo pidéo.
  6. Pikeun nyandak poto nganggo iPhone anjeun, anjeun kedah mencét pemicu dina gagang iteuk atanapi nganggo jarak jauh khusus anu disayogikeun sareng sababaraha modél selfie stick. Sakali tombol diteken, gambarna kedah didamel langsung.

Naon anu kedah dilakukeun upami iteuk selfie henteu nyandak gambar

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun sagala hal numutkeun pitunjukna, tapi henteu tiasa ngadamel poto nganggo alat ieu, parios hal-hal ieu:

  • Pastikeun iteukna cocog sareng operasi iPhone. Nalika mésér alat ieu, pastikeun pikeun nengetan kotak anu kedah ngalaporkeun dukungan iPhone. Upami teu kitu, aksésori na moal jalan pisan sareng alat Apple.
  • Ngecas monopod. Ieu lumaku pikeun conto nirkabel, anu kedah disertakeun ku carjer.
  • Ngadamel papasangan Bluetooth énggal. Papasanganana panginten henteu leres-leres didamel, janten poto teu tiasa dicandak. Buka setélan, pilih Bluetooth, milari alat anu dipikahoyong teras pencét tombol ménu di belah katuhu na. Dina jandéla anu nembongan, pilih Hilap alat ieu.. Ngadamel papasangan deui.
  • Pariksa operasi jack headphone. Upami anjeun nganggo aksésori kabel, cobian sambungkeun sapasang headphone kana iPhone anjeun sareng parios sora na. Upami teu aya sora, masalah na nyaéta telepon. Salaku aturan umum, dina kaseueuran kasus jenis cacad ieu kusabab puing anu tiasa dipiceun ku tusuk atanapi kaléng tina hawa anu dikomprés. Upami ieu henteu ngabantosan, anjeun kedah ngahubungi pusat jasa.
  • Pastikeun unitna jalan leres. Entong pisan nolak kamungkinan anjeun nampi salinan anu salah tina monopod. Coba sambungkeun kana alat sanés, contona smartphone Android. Upami paranti tetep henteu hoyong némbalan, anjeun kedah nyungkeun dana pamulangan, tukeur atanapi ngalereskeun kuitansi ti tempat pameseran.

Tips ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun tongkat selfie anjeun sareng nyandak poto anu saé sareng iPhone anjeun.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:

Anjeun bisa jadi kabetot:  Ngungkulan Wi-Fi Disconnection on iPhone
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes