Kumaha nyambungkeun Fire TV Stick ka monitor

Amazon Seuneu TV Cipayung Ieu mangrupikeun alat anu saé pikeun ningali eusi tina jasa streaming utama dina televisi mana waé. Kantun sambungkeun alat ka TV pikeun gaduh aksés ka séri jasa sapertos Netflix, Amazon Perdana Video e Disney +.

Nanging, sababaraha pangguna panginten tiasa heran naha alat sapertos kitu cocog sareng a monitor. Abdi tiasa langsung nyarioskeun ka anjeun yén jawabanna leres, sanaos anjeun masih kedah ngajalankeun sababaraha pamariksaan sateuacana pikeun mastikeun kasaluyuan antara dua alat. Sakumaha anjeun tiasa tingali, prosedur pikeun sambungkeun Fire TV Stick ka monitor Dina sababaraha kasus, éta tiasa pajeujeut, tapi kuring ngajamin yén upami anjeun nuturkeun petunjuk kami sacara saksama, sadayana bakal saé.

Syarat pikeun ngagunakeun Amazon Fire TV Stick sareng monitor

Sapertos dina prosedur téknologi, sarat-sarat anu tangtu kedah dicumponan saratnu mastikeun, dina hal ieu, fungsi bener tina Amazon Seuneu TV Cipayung disambungkeun ka monitor. Salajengna, urang bakal ngalaan ciri anu dipikabutuh yén monitor kedah cocog sareng alat Amazon.

Syarat Video

Anu mimiti, Amazon Fire TV Stick peryogi input HDMI pikeun digawé. Sarat ieu henteu janten masalah pikeun monitor panganyarna, sabab sadayana gaduh hiji atanapi langkung input HDMI. Anjeun ogé kedah mastikeun yén résolusi monitor sahenteuna dina 720pdisebutkeun, monitor teu bisa dipaké pikeun tujuan ieu.

Ogé, alat asal Amazon nganggo enkripsi HDCPnu fungsina pikeun nyegah nyalin ilegal eusi digital harti luhur.

syarat audio

Bisa jadi, dina sababaraha kasus, anjeun gaduh monitor euweuh kaluaran audio. masalah ieu bisa direngsekeun ku purchasing hardware tambahan, sakumaha bakal urang tingali engké. Nanging, upami monitor anjeun gaduh spiker anu diwangun, anjeun tiasa mastikeun yén henteu aya syarat audio tambahan.

Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun nganggo monitor anu luntur

Sakumaha anu anjeun duga, anjeun kedah pariksa sababaraha fitur monitor anjeun sateuacan anjeun yakin kana kasaluyuanna sareng Amazon Fire TV Stick. Intina, upami monitor anjeun gaduh sahenteuna hiji port HDMI sareng spiker anu diwangun, sareng éta ngadukung encoding HDCP, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta siap-siap nyambungkeun alat bumi Amazon anjeun sareng nyetélana.

Tapi naon anu lumangsung lamun monitor anjeun, alatan hiji atawa leuwih sarat, teu cocog? Dina hal éta, teu kedah hariwang, sabab dina kalolobaan kasus masalahna tiasa direngsekeun ku mésér hardware tambahan.

  • monitor HDMI nu teu ngarojong HDCPUpami ieu masalahna, anjeun tiasa ngabéréskeun masalah anjeun ngan ukur ku mésér monitor HDMI anu henteu ngadukung HDCP. nyusahkeunnu ngidinan Anjeun pikeun bypass encoding jeung nyieun monitor cocog jeung Amazon Fire TV Stick
  • monitor DVIUpami Anjeun gaduh monitor nu teu pisan panganyarna (utamana hiji kalawan input DVI), mangka anjeun kudu cageur monitor DVI. DVI kana adaptor HDMI jeung audio ékséktor
  • monitor RCAUpami anjeun nganggo monitor RCA, nyaéta alat anu lami pisan, anjeun kedah ngabéréskeun masalah éta ku mésér monitor RCA. RCA ka adaptor HDMIogé a HDMI jalu ka kabel jalu pikeun nyambungkeun alat ka Amazon Fire TV Stick

Kumaha nyambungkeun Fire TV Stick ka monitor

Sanggeus sanggeus ditempo sarat diperlukeun tur kumaha carana ulah sagala jenis kasulitan, urang bisa nuluykeun pikeun bener ningali kumaha nyambungkeun Fire TV Stick ka monitor. Kami badé daptar sababaraha prosedur anu kedah diturutan, masing-masing cocog pikeun kasus anu khusus.

Kumaha nyambungkeun Fire TV Stick ka monitor anu cocog sareng HDMI

Upami anjeun gaduh monitor sareng hiji atanapi langkung input HDMI sareng spiker anu diwangun, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyambungkeun alat Amazon ka stopkontak listrik sareng port HDMI sareng teraskeun ngonpigurasikeunana.

Upami, sabalikna, monitor anjeun henteu gaduh spiker anu diwangun:

  • Sambungkeun Amazon Seuneu TV Cipayung ka port HDMI tinaaudio ékséktor
  • sambungkeunaudio ékséktor en monitor ngagunakeun kabel HDMI
  • Tungtungna, sambungkeunextractor en spiker via kabel RCA

Kumaha nyambungkeun Fire TV Stick ka monitor anu henteu patuh HDMI

Dupi anjeun gaduh monitor sauyunan kalawan enkripsi HDCP? Turutan léngkah di handap ieu:

  • Sambungkeun Seuneu TV Cipayung ka port HDMI tina nyusahkeun
  • sambungkeun nyusahkeun ka port HDMI tina monitor

Bisi monitor Anjeun monitor teu boga diwangun-di speaker:

  • Seuneu nyambung Iteuk TV ka port HDMI tina nyusahkeun
  • sambungkeun nyusahkeun étaaudio ékséktor
  • sambungkeunaudio ékséktor ka port HDMI tina monitor
  • sambungkeunaudio ékséktor en spiker via kabel RCA

Kumaha nyambungkeun Fire TV Stick ka monitor DVI

Naha anjeun ngagaduhan a monitor DVI?

  • link Seuneu TV Cipayung sagalana 'audio ékséktor
  • sambungkeunaudio ékséktor en kabel HDMI-DVI
  • Teras sambungkeunaudio ékséktor en spiker via kabel RCA
  • Tungtungna, sambungkeun kabel HDMI-DVI ka port DVI tina monitor

Kumaha nyambungkeun Fire TV Stick ka monitor RCA

Upami, tungtungna, anjeun gaduh monitor kuno, teras:

  • Sambungkeun Seuneu TV Cipayung dina unggal tungtung HDMI jalu ka kabel jalu
  • Sambungkeun tungtung séjén tina HDMI jalu ka kabel jalu a RCA ka HDMI converter
  • Dina titik ieu, sambungkeun konterkeun kana input RCA tina monitor
  • Tungtungna, sambungkeun konterkeun en spiker speaker éksternal via kabel RCA

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!