Kumaha nyambungkeun mémori USB atanapi kibor kana iPad nganggo Kaméra Konéksi Kit [Parentah / Video]

Salah sahiji alesan yén iPad moal tiasa ngagentos laptop atanapi netbook pikeun sababaraha pangguna nyaéta henteu mampuh nyambungkeun USB flash drive. apel henteu ngabagéakeun jenis aksi ieu sareng mamatahan ngalawan pangguna anu nyobian nyambungkeun périferal kana tabletna ku cara naon waé. Nanging, aksésoris Kit Konéksi Kaméra sacara resmi sayogi dina rak perusahaan.

 

Mimitina, dua adaptor ieu didesain pikeun nyambungkeun kaméra atanapi kartu mémori anjeun ti kana iPad. Numutkeun desain Apple, anjeun tiasa ngimpor format pidéo sareng poto anu cocog kana tablet anjeun. Watesan ieu diturunkeun tina posisi standar:

  • Payil disalin ukur kana tablet
  • Ngan ukur file poto sareng video anu didukung (lumrahna, ngan ukur anu tiasa dibaca ku iPad anu henteu rusak)
  • Ukur buka eusi tina aplikasi iPad normal
  • Poto "dipotong" nalika disalin (prosés anu dipikaterang ku saha waé anu parantos nyobian ngimpor eusi kana alat ios

Kalayan kakurangan ieu, aksésori henteu pikaresepeun pisan, tapi jailbreak anu hébat tiasa dianggo saé. Kalayan tweak ti Cydia, disebat iFile, anjeun tiasa nampi pangaruh anu langkung saé. Janten, hayu urang nempatkeun tongkat usb sareng iPad babarengan:

  1. Dina Cydia panggihan sareng unduh iFile (éta sayogi di seueur tempat panyimpenan, contona, sinsiphonerepo.com).
  2. Sakali dipasang sareng dicét deui, sambungkeun kit sambungan kaméra kana iPad anjeun sareng lebetkeun flash drive kana éta. Perhatoskeun yén sajumlah ageung salinan Cina tina alat ieu nembé nembongan, anu ogé minuhan fungsina, sareng kadang ngaleuwihan aslina.
  3. Pesen kasalahan 'Alat USB anu nyambung teu dirojong'. Entong hariwang, kuduna - pencét 'Buang'.
  4. Luncurkeun iFile sareng antosan dugi drive anu tiasa dicabut nembongan di kénca.

Ieu flash drive anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ngalih sareng nyalin file naon waé anu tiasa dibaca dina arah naon waé, janten dina iPad atanapi USB stick. Kusabab sadaya iDevices énkripsi nami file, kuring nyarankeun anjeun ngaktipkeun tampilan nami file dina setélan iFile. Pikeun gampang ningali sareng ngédit sababaraha jinis file, anjeun peryogi aplikasi khusus. Salaku conto, AVplayer atanapi Buzz Player kanggo nonton video tanpa konvérsi. Anjeun tiasa nganggo iFunBox pikeun neraskeun aksés file iPad tina PC.

 

Ngaliwatan Kit Konéksi Kaméra anjeun tiasa nyambung henteu ngan ukur flash drive, tapi ogé keyboard (ampir sadayana cocog sareng iPad) sareng alat USB sanés. Hésé nyarios nanaon ngeunaan kasaluyuan, sabab padamelna henteu resmi. Unggal alat khusus kedah diuji. Pangguna dikabarkan parantos berhasil nyambungkeun hub USB komo hard drive luar. Dina waktos anu sami, pangguna sanés parantos niténan gangguan fungsi flash drive ageung, dipirig ku pesen ngeunaan kakuatan anu teu cekap.

Anjeun tiasa sacara gampil mésér Kit Konéksi Kaméra tina lelang Ebay, upami anjeun sesah mayar atanapi kiriman di kota CIS mana waé jasa anu kabuktosan ieu bakal ngabantosan anjeun.