Kumaha nyambungkeun mémori USB atanapi kibor kana iPad nganggo Kaméra Konéksi Kit [Parentah / Video]

Hiji alesan iPad teu bisa ngaganti laptop atawa netbook pikeun sababaraha pamaké téh henteu mampuh pikeun nyambungkeun a USB flash drive. Apple teu kasampak favorably dina jenis ieu aksi sarta discourages pamaké ti nyobian nyambungkeun périferal ka tablet maranéhanana dina sagala cara. Nanging, aksésori Kit Sambungan Kaméra sacara resmi sayogi dina rak perusahaan.

 

Mimitina, dua adaptor ieu didesain pikeun nyambungkeun kaméra atanapi kartu mémori anjeun ti kana iPad. Numutkeun desain Apple, anjeun tiasa ngimpor format pidéo sareng poto anu cocog kana tablet anjeun. Watesan ieu diturunkeun tina posisi standar:

  • Payil disalin ukur kana tablet
  • Ngan ukur file poto sareng video anu didukung (lumrahna, ngan ukur anu tiasa dibaca ku iPad anu henteu rusak)
  • Ukur buka eusi tina aplikasi iPad normal
  • Poto "dipotong" nalika disalin (prosés anu dipikaterang ku saha waé anu parantos nyobian ngimpor eusi kana alat ios

Kalayan kakurangan ieu, aksésori henteu pikaresepeun pisan, tapi jailbreak anu hébat tiasa dianggo saé. Kalayan tweak ti Cydia, disebat iFile, anjeun tiasa nampi pangaruh anu langkung saé. Janten, hayu urang nempatkeun tongkat usb sareng iPad babarengan:

  1. Dina Cydia panggihan sareng unduh iFile (éta sayogi di seueur tempat panyimpenan, contona, sinsiphonerepo.com).
  2. Sakali dipasang sareng dicét deui, sambungkeun kit sambungan kaméra kana iPad anjeun sareng lebetkeun flash drive kana éta. Perhatoskeun yén sajumlah ageung salinan Cina tina alat ieu nembé nembongan, anu ogé minuhan fungsina, sareng kadang ngaleuwihan aslina.
  3. Pesen kasalahan 'Alat USB anu nyambung teu dirojong'. Entong hariwang, kuduna - pencét 'Buang'.
  4. Luncurkeun iFile sareng antosan dugi drive anu tiasa dicabut nembongan di kénca.

Ieu flash drive anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ngalih sareng nyalin file naon waé anu tiasa dibaca dina arah naon waé, janten dina iPad atanapi USB stick. Kusabab sadaya iDevices énkripsi nami file, kuring nyarankeun anjeun ngaktipkeun tampilan nami file dina setélan iFile. Pikeun gampang ningali sareng ngédit sababaraha jinis file, anjeun peryogi aplikasi khusus. Salaku conto, AVplayer atanapi Buzz Player kanggo nonton video tanpa konvérsi. Anjeun tiasa nganggo iFunBox pikeun neraskeun aksés file iPad tina PC.

 

Ngaliwatan Kit Connection kaméra anjeun bisa nyambung teu ngan flash drive, tapi ogé keyboard (ampir kabéh cocog jeung iPad) jeung alat USB séjén. Hese ngomong nanaon ngeunaan kasaluyuan, saprak métode teu resmi. Anjeun kudu nguji unggal alat husus. Pamaké dikabarkan junun nyambungkeun USB hubs komo teuas drive éksternal. Dina waktu nu sarua, pamaké séjén geus katalungtik malfunctions flash drive badag, dipirig ku pesen ngeunaan kakuatan cukup.

Anjeun tiasa sacara gampil mésér Kit Konéksi Kaméra tina lelang Ebay, upami anjeun sesah mayar atanapi kiriman di kota CIS mana waé jasa anu kabuktosan ieu bakal ngabantosan anjeun.