Kumaha nyandak polling dina Twitch. Platform kedutan nyaéta platform streaming nu nawarkeun rupa-rupa sumberdaya pikeun siaran, kaasup pikeun ngidinan interaksi antara panempo jeung panyipta eusi. Salah sahiji alat ieu nyaéta polling, polling pendapat kalayan sababaraha pilihan pikeun pengikut pikeun milih. Ti ik4, kami nunjukkeun anjeun di handap, kumaha nyandak polling dina Twitch.

Kumaha nyandak polling dina Twitch step by step

Kumaha nyandak polling dina Twitch step by step

Kumaha nyandak polling dina Twitch step by step

  1. Dina kaca kedutan, klik dina gambar profil anjeun di pojok katuhu luhur tur buka «Maker Control Panel".
  2. Aya, kantun angkat ka «Lalakon gancang«, Di pojok katuhu, teras klik dina ikon "+" pikeun nambahkeun hiji aksi.
  3. Teras pencét «Atur survéy anjeun»Pikeun nambahkeun pilihan ieu salaku aksi gancang pikeun siaran Anjeun.
  4. Kalayan éta, klik dina «Atur survéy anjeun"Dina tab tindakan gancang teras klik"Jieun survey anyar". Anjeun bakal dialihkeun ka layar nyieun survey.

Nyieun survey cukup basajan. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta naroskeun patarosan anu dipikahoyong, pilih antara dua jeung lima jawaban y mutuskeun sabaraha lila survéy bakal diterbitkeun. Sajaba ti éta, aya pilihan tina sora tambahan, anu ngamungkinkeun pemirsa milih langkung ti sakali dina polling anu sami. Jang ngalampahkeun ieu, maranéhna kudu ngagunakeun titik saluran, anu kaala ku ningali transmisi, atanapi Bits, mata uang virtual anu tiasa dipésér dina platform.

Kumaha ngalakukeun survey langsung dina obrolan

Cara anu langkung gampang pikeun ngadamel polling nyaéta nganggo paréntah obrolan "/ Poll". Boh streamer sareng moderatorna tiasa ngetik "/ poll" dina obrolan siaran langsung ka panel survéy. Ogé, dua paréntah sanésna tiasa ngabantosan: "/ Deletepoll" jeung "/ endpoll". Upami survey ayeuna ngandung kasalahan naon waé, "/ Hapus poll»Bakal ngahapus supados anjeun tiasa nyiptakeun anu sanés. "/ endpoll" bakal ngeureunkeun polling ayeuna, masihan hasilna langsung.

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun tulisan ieu cekap pikeun anjeun nyandak polling ti Twitch gancang jeung gampang. Upami anjeun ayeuna hoyong diajar kumaha kéngingkeun Twitch prime, teraskeun browsing ik4.es.