Kumaha kuring nyumputkeun saha kuring nuturkeun dina Instagram?


Kumaha kuring nyumputkeun saha kuring nuturkeun dina Instagram?  Jaringan sosial Instagram didadarkeun salaku salah sahiji platform anu pangsaéna pikeun ngabagi kontén sareng pengikut kami. Aya fungsi anu cukup menarik dina aplikasi ieu, salah sahijina nyaéta kamungkinan nyumputkeun anu urang nuturkeun. Upami anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana, cicing sareng kami.

Upami anjeun parantos mutuskeun nganggo Instagram tapi anjeun teu hoyong jalma sanés terang anu anjeun nuturkeun ngalangkungan jaringan sosial ieu maka tulisan ieu khusus pikeun anjeun. Sanaon aplikasi henteu langsung ngamungkinkeun kami pikeun nyumputkeun anu kami nuturkeun, aya alternatif anu tiasa manpaat pikeun anjeun.

Léngkah pikeun nyumputkeun saha kuring nuturkeun dina Instagram

Nyumput saha anu kuring nuturkeun dina Instagram sacara téknis moal mungkinNanging, aya cara pikeun nyegah pangguna sanés ngakses inpormasi pribadi kami, kalebet daptar jalma anu kami nuturkeun dina aplikasi.

Cara pikeun ngalakukeunana nyaéta ngarobih privasi akun kami. Kalayan konfigurasi alit ieu, anjeun bakal mastikeun yén jalma-jalma anu henteu nuturkeun anjeun dina Instagram moal terang saha anu anjeun nuturkeun dina platform. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah ngalakukeun prosedur ieu:

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta buka aplikasi Instagram tina alat sélulér anjeun dimana aplikasi anjeun dipasang. Maka anjeun kedah ngalebetkeun data pikeun ngaksés akun anjeun: Ngaran pangguna sareng kecap akses.

Sakali dina jero aplikasi kami bakal tiasa ngarobih konfigurasi akun kami tanpa masalah. Léngkah munggaran nyaéta buka menu "konfigurasi”. Kami ngalakukeun ieu ku ngaklik poto profil kami anu nembongan di handapeun katuhu layar.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cara kaluar tina Outlook?

Sababaraha pilihan bakal nembongan dina layar. Dina hal ieu, anjeun kedah mencét kana "setélan" kanggo ngakses bagian pangaturan. Pas anjeun dina konfigurasi anjeun kedah pencét dina pilihan "kalaluasaan".

Ku ngaklik "privacy", gembok bakal némbongan di gigireunna. Léngkah salajengna nyaéta turun kana bagian "Sambungan"Sareng milih pilihan" Privasi akun "dimana urang tiasa ngarobih akun tina umum ka swasta.

Upami anjeun hoyong gaduh akun pribadi dina Instagram anjeun kedah pencét dina pilihan "Rekening swasta " sareng nyetél profil anjeun sacara pribadi. Akun pribadi dina jaringan ieu nyandak manpaat anu hébat, diantarana, éta nyegah anu henteu nuturkeun anjeun ningali saha pengikut anjeun atanapi anu anjeun nuturkeun.

Sumputkeun daptar pengikut kuring ti batur anu nuturkeun kuring

Trik anu dijelaskeun di luhur tiasa dianggo sampurna dina kasus-kasus éta jalma henteu nuturkeun kami, tapi Naon anu kuring tiasa laksanakeun upami jalma parantos nuturkeun kuring dina jaringan sosial sareng kuring masih hoyong nyegah aranjeunna ningali daptar pengikut kuring?

Warta na henteu saé pisan. Hanjakal anjeun moal tiasa nyumputkeun daptar pengikut anjeun dina kasus ieu. Hiji-hijina hal anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngaktipkeun setélan profil pribadi dina akun anjeun sareng ngahapus tina daptar pengikut anjeun jalma anu anjeun henteu hoyong aksés kana inpormasi anjeun.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes