Kumaha pormat telepon sélulér Samsung. Konsumén anu hoyong pormat telepon Samsung Aranjeunna gaduh sababaraha mékanisme anu béda pikeun mupus sadaya data tina Smartphone anjeun. Prosedur ieu mangpaat pikeun ngungkulan masalah Android, reclaiming spasi, sarta miceun file pengkuh ti aktip uninstalled. Léngkah-léngkah di handap penting pisan pikeun saha waé anu hoyong ngajual atanapi masihan telepon. Ku alatan éta, pikeunPastikeun anjeun gaduh akun Google login sareng PIN operator anjeun.

Kumaha pormat telepon sélulér Samsung ku 3 cara anu béda

1. Ngaliwatan Setélan

Administrasi Umum

Administrasi Umum

  1. Akses setelan alat tina ikon aplikasi atawa potong kompas di puseur bewara, bisa diakses ku sapuan gesek ka handap tina bar status.
  2. milarian"Administrasi Umum«, Lokasina deukeut handap layar.
  3. Ketok dina «Malikeun«, Anu ogé aya di handapeun halaman.
  4. Tungtungna, pilih pilihan «Pulihkeun ingkar pabrik".
  5. Toél «Reset". Telepon bakal nanya konfirmasi ku PIN atawa Pola, gumantung kana métode blocking dipaké ku pamaké.
  6. Tungtungna, pilih «Tukang borrar"jeung antosan. Alat kedah ngamimitian pormat saatos léngkah.

2. Format telepon Samsung dina modeu aman

modeu aman

modeu aman

Upami kusabab sababaraha alesan setélan teu tiasa diakses, pangguna tiasa lebet kana modeu aman.

  1. Pencét jeung tahan kenop konci nepi ka sababaraha pilihan nembongan dina layar. Pencét ikon «Pareum"Nepi ka pilihan"Modeu aman". Upami tombol konci henteu tiasa diaksés, anjeun tiasa ngaksés ikon pareum tina pusat iber. Kantun séred jari anjeun ka handap tina bar status: anjeun kedah ngulang sapuan dua kali. Ikon bakal aya di gigireun setélan.
  2. Toél «Modeu aman". Ieu bakal nyababkeun telepon balikan deui dina modeu aman, dimana aplikasi pihak katilu ditumpurkeun. Ti dinya, Turutan parentah hambalan-demi-hambalan di luhur.

3. Kalayan bantuan kenop fisik

Bentuk jeung kenop samping

Bentuk jeung kenop samping

  1. Pareuman hapé. Anjeun kedah pariksa setélan tombol dina alat. Upami anjeun hoyong ngalakukeun ieu sacara aman, modél anjeun kedah gaduh daya batre sahenteuna 60%.
  2. Pikeun alat anu gaduh tombol mimiti sentral, pencét jeung tahan polumeu ka luhur, tombol imah jeung kakuatan. Pikeun alat anu gaduh hotkey, pencét jeung tahan tombol luhur, on / off jeung hotkey. Tungtungna, pikeun smartphone tanpa tombol home sentral, pencét jeung tahan tombol polumeu ka luhur jeung kenop samping.
  3. Anggo kenop polumeu ka handap pikeun ngontrol naon anu ditampilkeun dina layar, dugi ka anjeun ngahontal pilihan «Hapus data / pabrik ulang". Paké kenop daya pikeun mastikeun pilihan Anjeun.
  4. Paké kenop polumeu deui nepi ka anjeun ngahontal pilihan «Reset kana setelan aslina". Pastikeun prosedur.
  5. Tungtungna, paké kenop polumeu nepi ka anjeun ngahontal pilihan «Sistem mareuman ayeuna»Pikeun ngabalikan deui alat anu tos diformat.