Kumaha ngajadwalkeun Carita Instagram. Gagasanna nyaéta pikeun ngagampangkeun pagawéan, sareng ku program Stories on Instagram tina komputer kami kéngingkeun kauntungan ieu. Programming tiasa dilakukeun ngaliwatan Facebook Usaha Suite, platform dipaké pikeun ngatur propil bisnis nu integrates kalawan Instagram. Nepi ka sapuluh gambar atanapi video tiasa dijadwalkeun pikeun dinten sareng waktos khusus, ngabantosan pangguna ngahémat waktos sareng mastikeun langkung ageung organisasi publikasi dina jaringan sosial.

situs ngabogaan kalénder eusi, sajaba ti parabot kreasi anu ngamungkinkeun anjeun motong gambar, nyelapkeun sareng ngaluyukeun téks, tambahkeun stiker sareng ngaitkeun tautan "gesek ka luhur".

Kabeneran, pilihan ieu ogé sadia ngaliwatan mobile kalawan aplikasi tina Administrasi akun, sadia pikeun Android sarta iPhone (ios).

Entong luput tulisan di handap ieu, sabab kami bakal ngabéréskeun sadaya mamang anjeun ngeunaan cara ngagunakeun alat ieu pikeun ngaprogram Carita Instagram sareng ngagampangkeun kahirupan anjeun. Urang mimitian?.

Kumaha ngajadwalkeun Instagram Stories step by stepKumaha ngajadwalkeun Carita Instagram

  1. Pikeun ngajadwalkeun Carita dina Instagram tina komputer anjeun, buka sramatloka Usaha Facebook jeung asup ka Facebook. Pastikeun anjeun ngatur akun anu anjeun pikahoyong teras klik tombolna "Perencana" dina sidebar pikeun ngamimitian program;
  2. Sakali anjeun geus diaksés Nu Ngarencana, anjeun bakal nempo a almanak nu view bisa dirobah mingguan jeung bulanan. Ieu oge mungkin pikeun nempo tanggal commemorative upcoming sarta ngajadwalkeun eusi husus. Klik panah ka handap gigireun tombol "Nyiptakeun" tur pilih pilihan "Nyieun carita";
  3. pilih rekening di mana carita bakal diprogram. Upami aranjeunna henteu muncul, anjeun kedah konsultasi ka fungsi administrasi halaman sareng tautan anu dipasang dina akun Instagram sareng Facebook. Saatos milih tulisan anu anjeun pikahoyong, klik "Tambahkeun média" sareng milarian imagery dina polder komputer Anjeun. Émut yén rasio aspék anu dituduhkeun nyaéta 9:16;
  4. Upami gambar henteu aya dina rasio aspék anu disarankeun, alat éta nawiskeun pilihan "Potong" pikeun ngabenerkeunana. Saatos netepkeun jinis potongan sareng daérah, klik "Larapkeun";Unak Instagram
  5. En "Alat nyiptakeun", Pilih "Téks" pikeun nyelapkeun eusi téks dina Carita. Pencét «Tambahkeun téks » jeung asupkeun talatah nu dipikahoyong. Pilih font sareng warna téks, anu ogé tiasa disaluyukeun tina kode héksadesimal;
  6. Tambahkeun gambar kana carita ku ngaklik tombol «Stiker». Aya ngan sababaraha pilihan sadia. Anjeun tiasa mindahkeun, muterkeun sareng ngatur ukuran obyék nganggo beurit;
  7. Saatos ngédit, kéngingkeun a nilik Sajarah dina Facebook sareng Instagram. Éta ogé mungkin pikeun nambihan tautan kana Carita Instagram. Sakali rengse, klik dina panah handap gigireun tombol "Bagikeun carita" tur pilih pilihan "Jadwal sajarah";
  8. Dina léngkah ieu, pilih a kaping sareng waktos pikeun carita bakal diterbitkeun. Perhatikeun tanda AM sareng PM, masing-masing hartosna "sateuacan lohor" sareng "sanggeus siang". Klik dina "Simpen" nepi ka rengse;
  9. Sanggeus prosés, duanana carita bakal katingali dina kalénder mingguan. Upami aranjeunna henteu muncul dina tanggal anu ditangtukeun, jadwalna gagal sareng kedah dilakukeun deui;jadwal kalénder Carita Instagram
  10. Ku ngaklik dina tilu titik, anjeun bakal nempo pilihan "Reschedule sajarah", "Nyebarkeun sajarah" jeung "Hapus sajarah". Perlu dicatet yén teu mungkin pikeun ngédit desain carita saatos siap, perlu ngahapus sareng ngalakukeun deui upami anjeun hoyong ngarobih.

Karya réngsé Paké tutorial ieu pikeun neuleuman kumaha carana ngajadwalkeun Carita Instagram sarta ngaoptimalkeun produksi jeung Facebook Business Suite. Upami anjeun hoyong neraskeun diajar langkung seueur, kami nyarankeun anjeun maca kumaha ngagunakeun karanjang balanja di WhatsApp Bussines sarta ngamangpaatkeun sakabéh perbaikan ieu.