Kumaha Réaksi (Bales) ka Pos Instagram: 5 Cara

Upami anjeun nembé kana Instagram atanapi henteu kantos mikirkeun cara pikeun berinteraksi sareng storis, anjeun panginten heran kumaha anjeun tiasa ngaréspon aranjeunna. Sareng émut yén eupan misah poto ieu sareng pidéo ngan ukur aya salami 24 jam, janten upami anjeun hoyong ditandaan, anjeun kedah gancang-gancang réngsé. Kami nyarankeun anjeun diajar kumaha anjeun tiasa ngaréaksi storis Instagram batur, sareng naon anu bakal kajadian salajengna.

♥ ON TOPIK: Kumaha ningali carita Instagram sacara anonim dina iPhone, Android atanapi komputer.

Kumaha ningali Instagram storis

Pikeun ningali carita dina Instagram, buka bagian berita (ikon imah). Upami avatar jalma anu anjeun langganan nembongan di luhur halaman éta, aya carita anyar.

Caritana bakal sayogi salami 24 jam, saatosna éta bakal dihapus. Upami anjeun parantos ningali carita, bunderan anu nganggo avatar pangguna bakal robih warna tina warna beureum janten kulawu atanapi biru.

♥ ON TOPIK: Kumaha samentawis ngahapus (mareuman) akun Instagram anjeun.

Kumaha ngaréspon (ngaréaksikeun) kana Instagram storis

Aya sababaraha cara pikeun ngaréspon carita batur. Kumaha waé ogé, prosés na saderhana pisan:

1. Nalika anjeun ningali carita batur anu anjeun hoyong bales, pencét palang pesen di handapeun. Anjeun tiasa ogé gesek ka luhur tina handapeun layar.

2. Di dieu anjeun tiasa milih salah sahiji tina lima cara pikeun ngaréspon:

Jawaban gancang.. Pilihan ieu ngamungkinkeun anjeun gancang réaksi kana postingan nganggo sakumpulan emotikon anu tos dipilih anu nembongan dina layar anjeun. Emoticon anu aya ayeuna nyaéta: lawon kabungah, reuwas, panon ngawangun haté, raray nangis, keprok, seuneu, popper pésta, sareng 100.

Pesen tulisan.. Anjeun tiasa ngirim surat pondok ku cara nuliskeun kana garis pesen.

Kartu pos kalayan poto atanapi téks. Ku cara ngetok ikon kaméra, anjeun tiasa ngarancang réspon warna-warni nganggo téks, épék, poto, stiker, emoji, jst.

GIF atanapi stiker. Ku milih ikon "GIF" dina palang pesen, anjeun tiasa nambihan GIF atanapi stiker anu anjeun mendakan ngalangkungan layanan online Giphy.

Repost carita. Pikeun ngabagi carita batur, pencét dina ikon pesawat sareng pilih pangguna anu anjeun badé ngirim carita.

♥ ON TOPIK: Kumaha leres langganan batur dina Instagram ngarah henteu terang (supados henteu nyigeung).

Kumaha panulis carita ningali jawaban (réaksi)?

Naon réaksi anjeun ka storis, tindakan bakal ditingalikeun ka panyipta na salaku pesen langsung ka Langsung. Ieu ngandung harti yén panyipta tiasa resep réaksi anjeun, ogé ngaréspon, sahingga neraskeun interaksi.