Kumaha nebus kaulinan gratis tina Epic Games. Kaulinan epik nyaeta a toko kaulinan digital sareng pesaing langsung kana platform sapertos Steam and Origin. Salah sahiji bets maranéhna pikeun nangtung kaluar diantara raksasa mangrupakeun tawaran bebas kaulinan mingguan, nu tetep dina rekening salamina sanggeus redeeming.

Halaman na diropéa unggal Kemis Sareng parantos nampilkeun judul anu saé kalebet nami sapertos: GTA 5, Sonic Mania, Nioh: The Complete Edition, sareng seueur anu sanésna. Ti ik4.eshayu urang némbongkeun Anjeun kumaha carana redeem bebas kaulinan tina Epic Games Store.

Kumaha nebus kaulinan gratis tina Epic Games Store

Salajengna kami bakal ngajelaskeun ka anjeun léngkah-léngkah kumaha cara nebus kaulinan dina Epic Games:

Kaulinan gratis kaulinan epik

Kaulinan gratis kaulinan epik

  1. login kalawan salah sahiji pilihan dibere ku epik Kaulinan Store atawa Ngadamel akun.
  2. Aksés kaca dedicated ka bebas kaulinan minggu, di https://www.epicgames.com/store/es-ES/free-games, jeung kasampak dina daptar nawaran ayeuna.
  3. Milih kaulinan anu dipikaresep ku anjeun teras klik tombol biru «Kéngingkeun".
  4. Jandéla anyar bakal muncul pikeun neraskeun akuisisi. Émut yén diskon anu diterapkeun bakal janten total harga kaulinan, janten biaya pameseran X 0 ngan saukur klik dina «Pesenan tempat"teraskeun.
  5. Kadé inget yen kaulinan ngan bisa diputer ngaliwatan launcher Epic Games, kitu pastikeun pikeun ngundeur éta.
  6. Dina aplikasi, angkat ka perpustakaan sareng pilih kaulinan anu anjeun hoyong unduh. Naon anu anjeun nembé dicandak kedah aya dina halaman ieu.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, prosésna cukup gancang sareng gampang. Upami anjeun resep tutorial ieu sareng hoyong neraskeun diajar trik langkung seueur ngeunaan kaulinan, kami nyarankeun yén anjeun nganjang ka kategori kaulinan de ik4.es.